NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Keeppet: Φροντίδα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια τώρα!

Keeppet: Φροντίδα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια τώρα!

Οι Φοίβος Παντελίδης, Χριστόφορος Βαλμάς και Ειρήνη Αναστασιάδου είναι οι ιδρυτές του Keeppet και όλοι τους επαγγελματίες με πολύχρονη πείρα στο αντικείμενό τους (μάρκετινγκ, οικονομικά και πληροφορική), ιδιοκτήτες ζώων και φιλόζωοι. Η ομάδα του Keeppet μίλησε στο epixeiro.gr.

Το Keeppet είναι μια νέα εναλλακτική στο ξενοδοχείο ζώων, πολύ διαφορετική όμως. Μέσα από την πλατφόρμα του keeppet όσοι έχουν ζωάκι και θέλουν να λείψουν για λίγες ή περισσότερες μέρες, βρίσκουν έναν pet sitter ή keeper όπως τον αποκαλούν στην ομάδα, που μένει στην ίδια γειτονιά ή σε πολύ κοντινή περιοχή και που φιλοξενεί το ζωάκι τους στο σπίτι του και το φροντίζει με πολλή αγάπη και χάδια, όσο ο ιδιοκτήτης του είναι μακριά. Σπιτική φιλοξενία δηλαδή και προσωπική φροντίδα για τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Να σημειωθεί πως το Keeppet βασίζεται στο μοντέλο του sharing economy και στεγάζεται στο Orange Grove, με την υποστήριξη της Ολλανδικής πρεσβείας. Έχει βραβευθεί στον διαγωνισμό The Squeeze που διοργανώνει το Orange Grove και το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου.

Ποια ήταν η ιδέα πίσω από την δημιουργία του Keeppet;

Η ιδέα γεννήθηκε όταν η Ειρήνη, από την ιδρυτική μας ομάδα, ακύρωσε ένα ταξίδι της στη Γενεύη επειδή δεν ήθελε να αφήσει το λυκόσκυλό της, την Τάρα, σε ξενοδοχείο ζώων. Μια που τελικά δεν πήγε ταξίδι, είχε χρόνο να σκεφθεί μια πραγματικά καλύτερη λύση για όσους έχουν κατοικίδια και πάντα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που να τα αφήσουν και ποιος θα τα φροντίσει αν χρειαστεί να λείψουν. Τώρα με το Keeppet, βρίσκουν έναν φιλόζωο keeper που μένει κοντά τους! 

Παράθεση - epixeiro.gr

Έχουμε περισσότερους από 900 keepers σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν προσφέρει περισσότερες από 5.500 νύχτες φιλοξενίας σε σκύλους, γάτες, κουνέλια, παπαγάλους, καναρίνια και ινδικά χοιρίδια!

Πώς λειτουργεί το Keeppet;

Όποιος έχει κατοικίδιο και δεν μπορεί να το πάρει μαζί στις διακοπές του, μπαίνει στο www.keeppet.gr, κάνει αναζήτηση keeper με βάση την περιοχή που μένει και τις ημερομηνίες που θέλει να λείψει. Μετά εμφανίζονται αποτελέσματα με τους διαθέσιμους keepers και μπορεί να δει τα προφίλ τους όπου έχουν αναλυτικές πληροφορίες για τους ίδιους, τον χώρο τους, την εμπειρία τους με τα ζώα. Βλέπει επίσης αξιολογήσεις από άλλους ιδιοκτήτες, στατιστικά στοιχεία για το πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται στα αιτήματα, πόσες φιλοξενίες έχουν κάνει, καθώς και την αμοιβή που ορίζει ο κάθε keeper για την υπηρεσία. Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον υποψήφιο keeper και τέλος κάνει κράτηση online! τόσο απλό.

Τόσο οι keepers όσο και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ταυτοποιούνται από την πλατφόρμα μας ώστε να μην μπορεί να γίνει ανώνυμη χρήση και για λόγους ασφάλειας όλες οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά. Ο ιδιοκτήτης και το ζωάκι του γνωρίζουν τον keeper πριν τη φιλοξενία για να εξοικειωθούν και βέβαια εμείς φροντίζουμε ώστε κάθε κράτηση να καλύπτεται με 24ωρη κτηνιατρική υποστήριξη από την ομάδα κτηνιάτρων μας.

Τι έχετε πετύχει ως τώρα;

Το Keeppet λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2015 και μέχρι σήμερα έχει κάνει ευτυχισμένα χιλιάδες ζωάκια και τους ιδιοκτήτες τους! Έχουμε περισσότερους από 900 keepers σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν προσφέρει περισσότερες από 5.500 νύχτες φιλοξενίας σε σκύλους, γάτες, κουνέλια, παπαγάλους, καναρίνια και ινδικά χοιρίδια! Οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται στην Αθήνα αλλά υπάρχει μεγάλη ζήτηση και στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Καλαμάτα, στην Πάτρα, κλπ.

Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον του Keeppet;

Θέλουμε το Keeppet στην Ελλάδα να είναι η πρώτη επιλογή όλων όσων έχουν κατοικίδιο και δεν μπορούν να το πάρουν μαζί τους διακοπές. Από εκεί και πέρα ετοιμάζουμε και νέες υπηρεσίες όπως το dog walking, η ημερήσια φροντίδα στο σπίτι του ιδιοκτήτη, κλπ. ενώ αναζητούμε χρηματοδότηση προκειμένου το Keeppet να πάει στο εξωτερικό. Τόσο το επιχειρηματικό μας μοντέλο όσο και η τεχνολογία της πλατφόρμας μας, που την έχουμε αναπτύξει εξολοκλήρου εμείς, είναι απολύτως εξωστρεφή! 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr