NEWSFLASH...
neoecommerce
ανάγνωση

About You: Αύξηση τζίρου 100% στα 135 εκατ. ευρώ το 2016

About You: Αύξηση τζίρου 100% στα 135 εκατ. ευρώ το 2016

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο γερμανικός όμιλος Otto ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα της νεοφυής επιχείρησή της «Project Collins» η οποία λειτουργεί το About You (About you: Τo «ανοικτό πολύ-προσωπικό οικοσύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου»), το Edited και το SisterSurprice.de.

Τρία, μόλις, χρόνια μετά από το λανσάρισμα του καινοτόμου εγχειρήματος της About you, οι καθαρές πωλήσεις της το 2016 διπλασιάστηκαν στα 135 εκατ. ευρώ έναντι την προηγούμενη χρονιά, ενώ η πελατειακή της βάση αυξήθηκε από 1 εκατ. σε 1,5 εκατ. ενεργούς πελάτες.

Κυρίαρχο ρόλο στη στρατηγική της (Η About you επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της) παίζει η εξατομίκευση (αυτή επιτυγχάνεται μέσω των δικών της Like Buttons), η ανακάλυψη-έμπνευση και το κινητό επιχειρείν. Σύμφωνα με τον Tarek Müller, συνιδρυτή και Managing Director της About You, πάνω από το 50% του τζίρου της πραγματοποιήθηκε μέσω των κινητών συσκευών.

Η About You απασχολεί 300 άτομα από τα οποία το 1/3 εργάζεται στο IT, ενώ στην πλατφόρμα της διατίθενται πάνω από 110.000 κωδικοί προϊόντων.

Πέρυσι η About You μεταβίβασε το 3,6% των μετοχών στο γερμανικό όμιλο MME ProsiebenSat1 και σε άλλα MME. Μέσω της παραπάνω «Media for Equity» (Media for Equity: Μοντέλο συνεργασίας για Media και Start-Ups) στρατηγικής συνεργασίας η About You θα λάβει διαφημιστικο χώρο και χρόνο με τη μορφή Barter στα Μέσα των παραπάνω εταιρειών-ΜΜΕ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr