NEWSFLASH...
Διεθνή
ανάγνωση

Σας λείπει οργάνωση; Μήπως να δοκιμάζατε τη Julie;

Σας λείπει οργάνωση; Μήπως να δοκιμάζατε τη Julie;

Όλα ξεκίνησαν ένα μάλλον συνηθισμένο μεσημέρι στο γραφείο, όπου προσπαθούσα να κλείσω ένα τηλεφωνικό επαγγελματικό ραντεβού! Ο άνθρωπος με τον οποίο προσπαθούσα να το κλείσω με παρέπεμψε στον προσωπικό του βοηθό.

Ανίδεη καθώς ήμουν, ξεκίνησα να μιλάω μέσω mail με ποιον άλλο; Μα με τη Julie φυσικά!

Η Julie αφού πρώτα με χαιρέτισε, στη συνέχεια μου πρότεινε κάποιες πιθανές ημερομηνίες που θα βόλευαν τον υπεύθυνό της για να κλείσουμε το ραντεβού μας, ρωτώντας με τέλος ποια θα με βόλευε περισσότερο!

Το επόμενο βήμα της επικοινωνίας μας, ήταν να της πω εγώ ποια ημερομηνία και ώρα με βόλευε, ενώ το τελευταίο mail που μου έστειλε εκείνη ήταν για να επιβεβαιώσει τη συνάντηση, μου έστειλε όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον υπεύθυνό της, την ημέρα που κανονίσαμε και στο τέλος φυσικά με ευχαρίστησε.

Κι ενώ εγώ αναρωτιόμουν «μα πόσο οργανωμένη και ευγενική βοηθό είχε ο κύριος χ, τότε μου είπε αστειευόμενη μία συνάδελφός μου, «Η Julie δεν είναι άνθρωπος, την πάτησες!». Για να συμπληρώσει ότι με τη σειρά της την είχε πατήσει μία άλλη φορά και εκείνη!

Ποια είναι όμως η αξιαγάπητη και ευγενική Julie και πώς μπορεί να βοηθήσει τη ζωή των πολυάσχολων να γίνει πιο οργανωμένη;

Η Julie λοιπόν είναι ένας ηλεκτρονικός προσωπικός βοηθός!

Μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις όλο σου το πρόγραμμα, συναντήσεις, ταξίδια, τηλέφωνα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να της στείλεις ένα e mail! Μπορεί να αναλάβει να βάλει στο calendar μία εκδήλωση, μία κράτηση για εστιατόριο ή cinema, ή ακόμα και να ακυρώσει ή να ματαιώσει μία συνάντηση.

Η Julie επειδή χρησιμοποιεί machine learning, έχει τη δυνατότητα να μάθει σταδιακά δουλεύοντας για σένα, τις συνήθειες σου και τις προτιμήσεις σου, καθώς από την αρχή εσύ, της δίνεις όλες τις πληροφορίες για τις ώρες εργασίας σου, ποιες ώρες προτιμάς να κάνεις τις συναντήσεις σου, σε ποια μέρη, ποια είναι τα αγαπημένα σου καφέ και εστιατόρια και άλλα πολλά!

Η Julie μπορεί να θεωρηθεί ρομπότ, ωστόσο το 100% της δουλειάς της το επιβλέπουν executive operators, ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα λάθους ή μπερδέματος με τις επαφές και τα μηνύματα.

Τέλος η Julie μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά, μπορεί να κρατήσει απολύτως ασφαλή τα δεδομένα σας, ενώ εκτός από το να σας οργανώσει μπορεί να σας γλιτώσει πάρα μα πάρα πολύ χρόνο!

Άλλωστε η Julie δεν είναι μόνη, κρύβει μία ολόκληρη ομάδα από πίσω της.

Εγώ πάντως γοητεύτηκα από την επικοινωνία μου μαζί της! Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ηλεκτρονικό βοηθό, τότε αξίζει να τη γνωρίσετε κι εσείς!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr