NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Social media app αποκλειστικά για τους τετράποδους μας φίλους;

Social media app αποκλειστικά για τους τετράποδους μας φίλους;

Το Doggo είναι το 1η ελληνική εφαρμογή, που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων και συνδυάζει την κοινωνική δικτύωση με την πληροφόρηση! Στόχο έχει την εύρεση νέων τετράποδων φίλων αλλά και σχετικών σημείων ενδιαφέροντος στον πανελλαδικό Χάρτη, όπως κτηνιατρεία, pet shop, εκπαιδευτές, πάρκα, pet friendly μαγαζιά κ.α.  Ουσιαστικά, είναι μέσο κοινωνικής δικτύωσης με δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, ενώ ο Χάρτης είναι η βασική οθόνη πάνω στην οποία μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε αφορά σκυλάκια.

Η αγαπημένη εφαρμογή των σκύλων μας ξεκίνησε να λειτουργεί το Φεβρουάριο του 2016 για λογισμικά Android, ενώ 3 μήνες μετά κυκλοφόρησε η έκδοση για iOS. Δημιουργήστε το προφίλ του σκύλου σας ή της επιχείρησης σας, ενός αδέσποτου της γειτονιάς σας ή της φιλοζωικής στην οποία ανήκετε.

Πως λειτουργεί;

Κατεβάζετε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ και απευθείας μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ του σκύλου σας (συμπληρώνοντας γένος, ράτσα/ημίαιμο, χρώμα, ηλικία, μέγεθος, διαθεσιμότητα για άμεσο παιχνίδι και άλλα πολλά). Στη συνέχεια έχοντας ανοιχτή τη λειτουργία GPS δηλώνετε το στίγμα σας ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε εσεις και ο τετράποδος κολλητός σας. Είστε πλέον έτοιμοι να γνωρίσετε τους καλύτερους φίλους του κατοικίδιου σας για τις πιο παιχνιδιάρικες βόλτες που θα κάνετε ποτέ.

Η όλη λογική προσομοιάζει ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους αφού υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε φίλους αλλά και να κάνετε chat! Μια ειδική λειτουργία που σχεδιάσαμε και υπάρχει σε κάθε προφίλ σκύλου είναι ο «φάρος», ο οποίος όταν ενεργοποιηθεί δίνει σήμα στους υπόλοιπους χρήστες ότι το εν λόγω σκυλάκι χάθηκε, έτσι έχουν όλοι το νου τους. Επίσης, στον πανελλαδικό Χάρτη του Doggo μπορείτε να ενημερωθείτε για επικίνδυνα σημεία, ώστε να τα αποφύγετε, όπως  φόλες, άγριες αγέλες σκύλων κ.α

Το όραμα της ομάδας του Doggo είναι η δημιουργία ενός κόσμου πιο φιλικού, προς τους τετράποδους πρωταγωνιστές της ζωής μας… Μπείτε κι εσείς στην πιο cool κοινότητα για κατοικίδια. Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας το απόλυτο εργαλείο για ιδιοκτήτες σκύλων και ξεκινήστε την εξερεύνηση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr