NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στην Extrovert|Business Communications αναθέτει η Candy Hoover Hellas AE

Στην Extrovert|Business Communications αναθέτει η Candy Hoover Hellas AE
11_04_2017 | 00:00 11_04_2017 | 11:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

H Candy Hoover Hellas ΑΕ ανέθεσε στην EXTROVERT|Business Communications το σχεδιασμό και την υλοποίηση του ετήσιου προγράμματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της εταιρίας. Συγκεκριμένα, η EXTROVERT αναλαμβάνει το πρόγραμμα δημοσιότητας και τη διαχείριση σχέσεων με τα ΜΜΕ για τον Όμιλο Candy και τα brands Candy και Hoover στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος Candy βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στην Ευρώπη στον τομέα των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, ελεύθερων και εντοιχισμένων. Στην Ελληνική αγορά δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής Candy Hoover Hellas A.E. και των εμπορικών σημάτων της Candy και της Hoover, που κατέχουν ηγετική θέση στις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς λευκών συσκευών.

Ο Άγγελος Μέξας, Country Manager, Candy Hoover Hellas ΑΕ, δήλωσε: “Η εταιρία μας έχει ανασυντάξει και αναδιοργανώσει τις δυνάμεις της τα τελευταία 3 χρόνια, σημειώνοντας μια διαρκώς ανοδική πορεία σε όλα τα στρατηγικά τμήματα της αγοράς, τόσο στο κομμάτι των μεγάλων λευκών συσκευών, όσο και των μικροσυσκευών. Ένας σημαντικός ποιοτικός στόχος μας είναι να προβάλλουμε στους καταναλωτές πελάτες μας τις καινοτομίες του Ομίλου Candy και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής που προσφέρουν στο νοικοκυριό. Πιστεύουμε ότι η EXTROVERT θα αποτελέσει συνεργάτη κλειδί, για να επιτύχουμε και αυτό το στρατηγικό στόχο».

Η Άρτεμις Βαμβακοπούλου, Managing Partner, EXTROVERT, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Όμιλος Candy, με ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών, εμπιστεύεται την εταιρία μας για την επικοινωνία της στην Ελλάδα. Με στρατηγική, συνέπεια και δημιουργικότητα, η ομάδα της EXTROVERT θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με σκοπό να συνεισφέρει αποφασιστικά στην επίτευξη των επικοινωνιακών στόχων της Candy Hoover Hellas ΑΕ». 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr