NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 22 Απριλίου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους πόλεις και κτίρια πάνω σε πλανήτες με αφιλόξενες συνθήκες!

Στις 22 Απριλίου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τις δικές τους πόλεις και κτίρια πάνω σε πλανήτες με αφιλόξενες συνθήκες!
20_04_2017 | 12:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα εργαστήρια STEAM με την blast επιστρέφουν στο νέο Public στο Κολωνάκι! Από το Σάββατο 22 Απριλίου στις 12.00, τα Public σας προσκαλούν να γνωρίσετε το εργαστήριο blast architecture. Μέσα από το αρχιτεκτονικό παιχνίδι με τουβλάκια LEGO®, τα παιδιά καλλιεργούν την ομαδικότητα, τη φαντασία και την κριτική σκέψη!

Το blast architecture είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα της blast (build and learn art • science • technology) που έχει σχεδιαστεί με βάση την αρχιτεκτονική σύνθεση. Ο αρχιτεκτονικός τρόπος σκέψης λειτουργεί σαν εργαλείο και όχι σαν αυτοσκοπός, με στόχο την ανάπτυξη ποικίλων δεξιοτήτων, σε ένα περιβάλλον μάθησης μέσα από το παιχνίδι. Καλλιεργεί έτσι τη συνεργασία, την επικοινωνία και την κριτική σκέψη. Παράλληλα, τα παιδιά εφαρμόζουν στην πράξη γνώσεις γύρω από την οικοδομική, την πολεοδομία, την στατική και την αισθητική. Το βασικό υλικό του προγράμματος είναι το σετ LEGO® Architecture Studio, καθώς και ποικιλία από πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®.

Βασική εισηγήτρια του προγράμματος blast architecture είναι η Μαρίνα Σταμπολή, Αρχιτέκτων Μηχανικός, η οποία ασχολείται με μελέτες πολιτιστικών και εκπαιδευτικών κτιρίων και παράλληλα έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση.

Λόγω αυξημένης ζήτησης και περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και με email για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους.

Tα sessions απευθύνονται σε παιδιά 8+.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr