NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Conference + Experience= Conferience

Conference + Experience= Conferience

Ο Τζέλλος Παναγιώτης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Conferience, μίλησε στο epixeiro.gr

Ο Τζέλλος Παναγιώτης είναι κατά σειρά entrepreneur. Είναι ο ιδρυτής της διαδραστικής πλατφόρμας συνεδρίων Conferience.com, του SpeakerZen.me (καθοδηγώντας μία ομάδα φοιτητών που είχε δημιουργήσει στα πλαίσια της πρακτικής τους με αποτέλεσμα να λάβουν το πρώτο βραβείο Google Launchpad τον Οκτώβριο του 2013), ιδρυτής της Financial-Academy.gr, της Business-Analytics.gr, Business-Analytics.ae (Μέση Ανατολή), και του Derivatives.gr. Τον Ιούλιο του 2016, ήταν αυτός που καθοδήγησε στα πλαίσια του Junior Achievement  (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) μία τάξη νέων μαθητών Γ΄ γυμνασίου στα Αλώνια Πιερίας καταφέρνοντας να αποσπάσει το πρώτο βραβείο στην ελληνική επικράτεια και ένα από τα 8 βραβεία στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό στη Λουκέρνη Ελβετίας μεταξύ 30 χωρών με την επιχειρηματική ιδέα του SmileyBin.com. Ξεκίνησε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες το 1999.

Με αποδεδειγμένη 20ετή επιτυχημένη πορεία στις start up επιχειρήσεις, βοηθάει και συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος των νεοφυών εταιρειών.  Ειδίκευσή του είναι η δημιουργία Start-Up επιχειρήσεων από το μηδέν (startups from Scratch - Garage Business Model), ίδρυση, καθοδήγηση και συμβουλευτική των νέων επιχειρηματικών ομάδων, ανάπτυξη και ανάλυση στρατηγικής, η εύρεση και άντληση κεφαλαίων εκκίνησης. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν κάνει την πρακτική τους περισσότεροι από 140 φοιτητές πρακτικής από διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα από ΤΕΙ και ΑΕΙ της Ελλάδος.

Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τι είναι το Conferience.

To Conferience είναι μία εφαρμογή για οποιοδήποτε είδος συσκευής (PC, Tablet, smartphone) που παρέχει διάδραση σε οποιοδήποτε τύπο εκδήλωσης (συνέδρια, φεστιβάλ, σεμινάρια, εταιρικές συναντήσεις, εκθέσεις, πάρτι) με σκοπό να βοηθήσει στην ανταλλαγή εμπειριών και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων. Η ιδέα πίσω από την δημιουργία ήταν να φτιαχτεί κάτι που θα μαζεύει όλη την πληροφορία από τις εκδηλώσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως και να βγαίνουν συμπεράσματα για τη συμπεριφορά των συμμετεχόντων και τις προτιμήσεις τους.

Ποιο είναι το όραμά σας;

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία στα συνέδρια και γενικότερα σε εκδηλώσεις παντός τύπου. Ούτως ή άλλως το λέει και το όνομά μας. Conference + Experience= Conferience

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Επιτυχία για εμάς σημαίνει κάθε μέρα να προσφέρουμε μία καλύτερη εμπειρία σε όποιον χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας. Εξάλλου και το κίνητρό μας πηγάζει από την ικανοποίηση που νιώθουμε να προσφέρουμε αξιόλογες υπηρεσίες που ικανοποιούν τους διοργανωτές εκδηλώσεων, τους συνέδρους και γενικότερα όλα τα μέρη που συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Οι πετυχημένες startups θεωρώ αρχίζουν χωρίς λεφτά. Χωρίς επενδυτές. Αυτά έρχονται αργότερα από μόνα τους όταν έχεις αποδείξει ότι μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις χωρίς πολλά λεφτά παρά με όπλο τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την υλοποίηση. Ειδικά αυτό ισχύει για startups υπηρεσιών όπου δεν χρειάζονται resources πολλά για φυσικά αντικείμενα.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Όλοι μας πρέπει να προσπαθήσουμε να επιχειρήσουμε μία μέρα. Η χαρά της δημιουργίας και μόνο αρκεί για να μείνει η εμπειρία του πως στήνεις κάτι από το μηδέν. Σε οποιοδήποτε σημείο το φτάσει κάποιος, η αποτυχία δεν θα αποτελεί αρνητικό όρο παρά μόνο θετικό παράγοντα και γνώμονα για τις παρακάτω δραστηριότητες στη ζωή του. Αρκεί να μπορεί γρήγορα να μαθαίνει από τα λάθη του. Άρα, επιχειρείτε χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς φόβο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr