NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

ESET Remote Administrator 6.5

ESET Remote Administrator 6.5

Με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, το ανανεωμένο ESET Remote Administrator 6.5 προσφέρει στις επιχειρήσεις ακόμη καλύτερη εμπειρία διαχείρισης!

H ESET ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας, βελτιωμένης έκδοσης της κονσόλας διαχείρισης, ESET Remote Administrator 6.5. Με πρόσθετες λειτουργίες όπως το Multi-tenant, για την εξυπηρέτηση πολλαπλών διαχειριστών βάσει συγκεκριμένων δικαιωμάτων πρόσβασης μέχρι το επίπεδο policy ή task, ανανεωμένο user interface με αρκετές βελτιώσεις και ανασχεδιασμένη SQL, η οποία αναβαθμίζει τη συνολική ταχύτητα της κονσόλας, η έκδοση ESET Remote Administrator 6.5 εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις που τη χρησιμοποιούν ταχύτερη και ευκολότερη απομακρυσμένη διαχείριση πολλαπλών τερματικών, από μία μοναδική κονσόλα.

Με στόχο τη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τη διαχείριση της ασφάλειας των τερματικών, η νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας απομακρυσμένης διαχείρισης έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις και πλέον διαθέτει τα νέα μενού «Quick Links» για εύκολη πρόσβαση σε συχνές εργασίες και «Last used tasks» για άμεση εκτέλεση συχνών εργασιών, καθώς και λειτουργία «Policy Override» για βελτιωμένη διαχείριση πολιτικών.

Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνονται επίσης η σελιδοποίηση στη λίστα των τερματικών ανά 10, 50, 100, 500, 1000, η διαγραφή clients με ταυτόχρονη απενεργοποίηση άδειας, η άμεση εξαγωγή και ο εύκολος προγραμματισμός των αναφορών , καθώς και καινούριοι All-in-One installers για Endpoints και Servers για εύκολη και γρήγορη απομακρυσμένη εγκατάσταση.

Η νέα web-κονσόλα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πλήρη επισκόπηση του δικτύου, προσφέροντας παράλληλα ένα καινούριο μοντέλο διαχείρισης για πολλαπλούς Administrators. Στις βελτιώσεις περιλαμβάνεται επίσης η ενιαία κεντρική διαχείριση καραντίνας, ενώ τα event logs εξάγονται σε LEEF format, το οποίο αναγνωρίζεται από το IBM QRadar.

Η νέα έκδοση διατίθεται δωρεάν στις επιχειρήσεις που κατέχουν ενεργή εταιρική άδεια της ESET, για αναβάθμιση μέσω του Client Task Remote Administrator Components Upgrade. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημοφιλή κονσόλα διαχείρισης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στη σελίδα του ESET Remote Administrator ή να επισκεφθούν τη σελίδα της ESET με τις λύσεις για την ασφάλεια των επιχειρήσεων

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr