NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Η SANITAS ένωσε τις δυνάμεις της με τη μεγάλη εθελοντική οικογένεια του “Let’s Do it Greece”!

Η SANITAS ένωσε τις δυνάμεις της με τη μεγάλη εθελοντική οικογένεια του “Let’s Do it Greece”!
27_04_2017 | 15:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Κοινωνία

Την Κυριακή 2 Απριλίου ολόκληρη η χώρα έγινε μια αγκαλιά συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Εθελοντικής Δράσης Καθαρισμού “Let’s Do it Greece”, αρωγός της οποίας ήταν η SANITAS.

Η δράση, που φέτος έκανε ρεκόρ συμμετοχής, προάγοντας τις αξίες του εθελοντισμού, είχε ως αποτέλεσμα πάνω από 100.000 εθελοντές κάθε ηλικίας να δώσουν το παρόν και 3.500 φορείς από όλη την Ελλάδα να γίνουν μια οικογένεια παίρνοντας μέρος σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Η SANITAS υπερήφανος Χορηγός και Υποστηρικτής της δράσης του “Let's Do it Greece για 3η συνεχόμενη χρονιά, θέλοντας να βοηθήσει έμπρακτα τη βελτίωση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, παραχώρησε γάντια και χιλιάδες σακούλες απορριμμάτων στους εθελοντές, για να καθαρίσουν επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Μικροί και μεγάλοι, έχοντας ως βασικό εφόδιο το χαμόγελο και την αγάπη τους για μία Ελλάδα πιο όμορφη και καθαρή έβαλαν τα δυνατά τους και πραγματοποίησαν την πιο επιτυχημένη ως τώρα δράση του φορέα, γεμίζοντας τις σακούλες απορριμμάτων τους!

Γι’ αυτό κι εμείς στη SANITAS ευχόμαστε: «Κάθε χρόνο και πιο καθαροί»!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr