NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Boost your career με 2 υποτροφίες δώρο!

Boost your career με 2 υποτροφίες δώρο!
28_04_2017 | 11:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Boost your Career το οποίο επιμελείται η Πιστοποιημένη Coach Μαρία Παπάζογλου, κληρώνουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες δύο υποτροφίες στο πρόγραμμα.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Boost your Career είναι ένα πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης με κατεύθυνση την καριέρα, που εγγυάται τη σωστή προετοιμασία όσων θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Το επιμελείται η Πιστοποιημένη Coach Μαρία Παπάζογλου η οποία, μαζί με μία ομάδα έμπειρων ειδικών από τον χώρο της εκπαίδευσης, της προσωπικής ανάπτυξης, των social media και του επιχειρείν, θα προετοιμάσουν τους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν σωστά το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει σε θέματα ανάδειξης των ταλέντων που όλοι κρύβουμε μέσα μας, στοχοθεσίας, θετικής ψυχολογίας, time management, καθώς επίσης και στο πώς μπορεί κάποιος να παρουσιάσει τον εαυτό του με επαγγελματική αυτοπεποίθηση. Δίνει επίσης πρακτικές εισηγήσεις για τη δομή ενός σωστού βιογραφικού που θα διαφοροποιήσει τους συμμετέχοντες από τον ανταγωνισμό καθώς και την προετοιμασία για μια συνέντευξη στην αναζήτηση εργασίας. Αποσκοπεί στο να εμπνεύσει και να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τα ταλέντα τους ώστε να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα και να δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 ημέρες 6, 7 και 28 Μαΐου και θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining, δίπλα στη στάση μετρό «Χολαργός». Για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, θα υπάρχει η δυνατότητα live online συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.  

Περισσότερα για την Coach Μαρία Παπάζογλου μπορείτε να βρείτε στο site της mariapapazoglou.com, στο Facebook και στο You Tube.

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Δύο τυχεροί θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 2 Μαΐου.

Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

Για τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό που δεν θα αναδειχθούν νικητές, προσφέρεται έκπτωση -50%.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr