NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το TEDxAthens σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τα όριά σου!

Το TEDxAthens σε προσκαλεί να εξερευνήσεις τα όριά σου!
28_04_2017 | 14:29
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σε μια παγκόσμια πραγματικότητα που χαρακτηρίζεται από πολιτική, οικονομική, ακόμα και κοινωνική αστάθεια, συναίσθημα και προσωπική άποψη φαίνεται να επηρεάζουν περισσότερο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, από τα αντικειμενικά δεδομένα. Απομακρυνόμαστε, άραγε, όλο και περισσότερο από αυτό που κάποτε θεωρούσαμε ως μέσο ή στεκόμαστε μπροστά σε μια νέα αφετηρία;

Ενώ η οικονομία γίνεται ολοένα και πιο εσωστρεφής, αναζητούμε εναλλακτικούς τρόπους να προσεγγίσουμε την ανθρώπινη πλευρά μας. Όταν η επιστήμη και τεχνολογία εξάπτουν την φαντασία, η αναβίωση πεποιθήσεων προκαλεί την αντίληψή μας για τον κόσμο. Όσο εξερευνούμε νέους πλανήτες, πασχίζουμε να συντηρήσουμε τον δικό μας.

Με την παραδοχή ότι τα παραπάνω σενάρια είναι εξίσου πιθανά, προσδοκία και πραγματικότητα συμβαδίζουν καθώς μπαίνουμε σε μια νέα τροχιά για την ανθρωπότητα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε την πρόκληση;

Το TEDxAthens επιστρέφει δυναμικά για 8η συνεχή χρονιά το Σάββατο, 13 Μάϊου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).  Με θέμα τα όρια/edge διακεκριμένοι ομιλητές θα μοιραστούν, μέσα από τις ιστορίες και τις διαδρομές τους, τη δική τους πορεία αναζήτησης μέσα στα όρια του προσωπικού τους αγνώστου.

Παράλληλα με τις ομιλίες θα πραγματοποιηθούν activations, workshops, performances σε 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους: Στην Κεντρική σκηνή, την εναλλακτική σκηνή (στον Πύργο των Βιβλίων, εντός της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος)  και στα TEDxAthens Labs, έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για workshops και δημιουργικές συζητήσεις μεταξύ ομιλητών και συνέδρων. 

Εκτός αυτών, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα, να απολαύσουν μια ιδιαίτερα γευστική εμπειρία φαγητού και ποτού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και να συμμετέχουν στο βραδινό πάρτι μετά το τέλος του προγράμματος.

 Το TEDxAthens σε προσκαλεί να εξερευνήσεις μαζί του τα όρια!  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr