NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Compliance & Ethics Σήμερα: Πυξίδα για Επιχειρηματική Αποτελεσματικότητα Αύριο

Compliance & Ethics Σήμερα: Πυξίδα για Επιχειρηματική Αποτελεσματικότητα Αύριο
29_04_2017 | 19:40
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H ετήσια συνάντηση των στελεχών του GRC την Πέμπτη 11 Μαΐου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».

Για 3η συνεχή χρονιά το περιοδικό netweek της Boussias Communications και η Fidel & Fortis συνδιοργανώνουν στις 11 Μαΐου 2017 το Enterprise Governance, Risk, and Compliance Conference “Compliance & Ethics Σήμερα Πυξίδα για Επιχειρηματική Αποτελεσματικότητα Αύριο”.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη» στο Καστρί.

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση όλων των στελεχών που ασχολούνται με την  Κανονιστική Συμμόρφωση, τη Διαχείριση Κινδύνων, τον Εσωτερικό Έλεγχο και την Εταιρική διακυβέρνηση και σαν στόχο έχει να αναδείξει ζητήματα που έχουν σχέση με την επιχειρηματική ηθική την εταιρική διακυβέρνηση και την κανονιστική συμμόρφωση και να απαντήσει σε καίρια και επίκαιρα ερωτήματα όπως:

  • Πόση ανοσία και ανοχή έχουμε απέναντι στη διαφθορά;
  • Υπάρχουν καλές πρακτικές και πώς μπορούμε να παραδειγματισθούμε από αυτές;
  • Γιατί απλοί άνθρωποι καταλήγουν να παίρνουν «ανήθικες» αποφάσεις;
  • Πόσο βοηθαέι το 3πτυχο GRC στην αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων;

Σημαντικοί ομιλητές από το εξωτερικό, όπως ο διεθνούς φήμης Έλληνας Καθ. Δρ. Νίκος Πασσάς, από το Νortheastern University, η Μichaela Ahlberg, Chief Ethics and Compliance Officer του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της Σουηδίας Τelia Company και ο Βρετανός Peter Montagnon, Associate Director του Βusiness Ethics Institute, θα βρεθούν για μόνο μέρα μαζί στην Αθήνα και θα απαντήσουν σε όλα τα παραπάνω θέματα που σήμερα πια θεωρούνται πολύ επίκαιρα, μετά από τα κραυγαλέα σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα και όχι μόνο…

Μαζί τους, εκπρόσωποι διεθνών φορέων, όπως OOΣΑ και ΕΒRD, ΣΕΚΑΣΕ, ΕΙΕΕ, ΗACFE συμβουλευτικών  και νομικών εταιρειών και μια σειρά από καταξιωμένα στελέχη του GRC στην Ελλάδα από ΟΤΕ, ΤΧΣ, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Ernst & Young, Ερρίκος Ντυνάν, Ιnteramerican και HC Leasing ενώνουν το πάθος την τεχνογνωσία, τις εμπειρίες αλλά και τους προβληματισμούς τους για να μας περάσουν ένα μήνυμα:

Η Ηθική και η Κανονιστική Συμμόρφωση αποτελούν συνδυαστικά την αναγκαία πυξίδα για κάθε οργανισμό που θέλει να επιχειρεί σε πλαίσιο διαφάνειας με αποτελεσματικότητα, όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης ΣΕΚΑΣΕ και την ευγενική υποστήριξη του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος -ΕΙΕΕ και του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης (HACFE). Ως χορηγοί συμμετέχουν η ΕΥ και ο ΟΤΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.grcforum.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr