NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Air Liquide ανακοινώνει την εξαγορά της Cryotainer, κορυφαίας εταιρίας στον τομέα προμήθειας αζώτου

Η Air Liquide ανακοινώνει την εξαγορά της Cryotainer, κορυφαίας εταιρίας στον τομέα προμήθειας αζώτου

Η Air Liquide ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Cryotainer, μιας κορυφαίας εταιρίας που προμηθεύει άζωτο και παρέχει σχετικές υπηρεσίες σε βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς πετροχημικών, διύλισης και δικτύων αγωγών σε Μπενελούξ, Γαλλία και Γερμανία, στο πλαίσιο συγκεκριμένων μηχανικών εργασιών και καλύπτοντας ανάγκες παροδικής ζήτησης.

Με έδρα το Schiedam της Ολλανδίας, η Cryotainer δραστηριοποιείται από τρεις τοποθεσίες στην Ολλανδία, τη Γερμανία και τη Γαλλία, καταγράφοντας το 2016 έσοδα ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ. Η Cryotainer προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για βιομηχανικές δραστηριότητες σε adhoc επίπεδο (συντήρηση, μηχανολογικές εργασίες εργοστασίων, αγωγών και έργων υποδομής κλπ.) όπου απαιτείται προμήθεια αζώτου σε παροδική βάση. Η ασφάλεια, η αξιοπιστία της προσφοράς και η διαθεσιμότητα κινητών μονάδων αερίων, είναι παράγοντες καθοριστικής σημασίας για τέτοιου είδους δραστηριότητες, καθώς απαιτούνται ειδικές υπηρεσίες και εξειδικευμένη υποστήριξη σε αυτές τις ιδιαίτερα απαιτητικές περιπτώσεις.

 Η Air Liquide θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της Cryotainer στις υπηρεσίες προμήθειας αζώτου σε παροδική βάση, καθώς και από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών, για να εδραιώσει ηγετική θέση στον τομέα των υπηρεσιών που σχετίζονται με την προμήθεια αερίων στην Ευρώπη. Οι δραστηριότητες θα διαχειρίζονται από την υπάρχουσα οργανωτική δομή της Cryotainer από την έδρα της στο Schiedam, στην Ολλανδία.

Ο Lars Strandberg, Αντιπρόεδρος της Air Liquide Βορειοδυτικής Ευρώπης,  δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η εξαγορά της Cryotainer ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και σύμφωνα με τη στρατηγική μας για ανάπτυξη στην Ευρώπη. Η Cryotainer μάς συμπληρώνει ιδανικά ώστε να διαθέτουμε έναν παγκοσμίως κορυφαίο εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με μία αφοσιωμένη ομάδα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών μας. Παράλληλα μοιραζόμαστε κοινές αξίες για την ασφάλεια, την καινοτομία και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών».

Από την πλευρά τους, οι Leo και Jan van de Water, ιδιοκτήτες της Cryotainer, πρόσθεσαν: «Η διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα της Air Liquide έχει την ίδια αφοσίωση που έχουμε κι εμείς σε πολλά πράγματα - ένα από αυτά είναι η παροχή υπηρεσιών αζώτου για βιομηχανίες. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας δημιουργούμε ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών για τους πελάτες μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr