NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία ΑΒΒ και ΙΒΜ στις λύσεις για βιομηχανική τεχνητή νοημοσύνη

Συνεργασία ΑΒΒ και ΙΒΜ στις λύσεις για βιομηχανική τεχνητή νοημοσύνη

Συνδυάζοντας τα ABB AbilityTM και IBM Watson για τη δημιουργία ανώτερης πελατειακής αξίας.

Οι εταιρείες ΑΒΒ και ΙΒΜ ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας, που θα συνδυάζει το κορυφαίο σύνολο ψηφιακών βιομηχανικών λύσεων, ABB Ability, με τα ΙοΤ χαρακτηριστικά του IBM Watson με σκοπό να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες από τους κλάδους των εταιρειών κοινής ωφέλειας, της βιομηχανίας και των μεταφορών & υποδομών.

Οι πελάτες θα επωφεληθούν από την μεγάλη εμπειρία και γνώση της ABB πάνω στο θέμα και από το εκτεταμένο σύνολο ψηφιακών βιομηχανικών λύσεων που διαθέτει, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της IBM στην τεχνητή νοημοσύνη και τη νοημοσύνη των μηχανών, αλλά και σε διαφορετικές καθετοποιημένες βιομηχανίες. Οι δύο πρώτες κοινές βιομηχανικές λύσεις που θα προκύψουν από τα ABB Ability και ΙΒΜ Watson, θα εμπλουτίσουν την -σε πραγματικό χρόνο- γνωστική πληροφορία στο εργοστάσιο και τα έξυπνα δίκτυα. 

"Αυτή η ισχυρή συνεργασία σηματοδοτεί πραγματικά το πέρασμα της βιομηχανικής τεχνολογίας σε ένα επόμενο επίπεδο, που αντί για τα συνδεδεμένα συστήματα που προς το παρόν απλά συγκεντρώνουν δεδομένα, θα περάσουμε στις βιομηχανικές λειτουργίες και μηχανήματα που χρησιμοποιούν δεδομένα για να "αισθανθούν", να αναλύσουν, να βελτιστοποιήσουν και να προβούν σε ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα περισσότερο χρόνο συνεχούς λειτουργίας, υψηλότερη ταχύτητα και μεγαλύτερη απόδοση για τους βιομηχανικούς πελάτες", δήλωσε το Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒΒ, Ulrich Spiesshofer. "Με μια εγκατεστημένη βάση από 70 εκατ. συνδεδεμένες συσκευές, 70.000 ψηφιακά συστήματα ελέγχου και 6.000 λογισμικά για επιχειρήσεις, ABB αποτελεί έναν αξιόπιστο ηγέτη στον χώρο της Βιομηχανίας και έχει μια ιστορία τεσσάρων δεκαετιών στη δημιουργία ψηφιακών λύσεων για τους πελάτες. Η IBM είναι ηγέτης στην τεχνητή νοημοσύνη και την πληροφορική. Μαζί, η IBM και η ABB θα δημιουργήσουν ισχυρές λύσεις για να επωφεληθούν οι πελάτες από την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr