NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

To Mediterranean College Θεσσαλονίκης μέγας χορηγός στο διάσημο τριήμερο επιχειρηματικότητας Thessaloniki Startup Weekend

To Mediterranean College Θεσσαλονίκης μέγας χορηγός στο διάσημο τριήμερο επιχειρηματικότητας Thessaloniki Startup Weekend
05_05_2017 | 12:00
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Mediterranean College, πιστό στις αξίες του για ανάπτυξη μέσα από την Καινοτομία, το Διαδίκτυο και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα, συμμετέχει ενεργά ως Μέγας Χορηγός στο διάσημο τριήμερο επιχειρηματικότητας Thessaloniki Startup Weekend – powered by Google For Entrepreneurs. Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College Θεσσαλονίκης στηρίζουν έμπρακτα τo Thessaloniki Startup Weekend που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και καλεί δημιουργικούς ανθρώπους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και σχηματίζοντας ομάδες να υλοποιήσουν ένα ελάχιστο δυνατό πρωτότυπο. Από το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαΐου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 14, οι συμμετέχοντες μετακομίζουν στους χώρους του OK!Thess για να δουλέψουν πλάι σε έμπειρους επαγγελματίες και ανθρώπους της αγοράς.

To φετινό Thessaloniki Startup Weekend με τίτλο “Get Your Hands Dirty”, είναι ανοιχτό σε άτομα ή ομάδες με ιδέες αλλά και σε όσους θέλουν να εμπλακούν στην δημιουργική διαδικασία προσφέροντας τις δεξιότητες τους. Ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής με την παρουσίαση των  ιδεών προς υλοποίηση, και συνεχίζει με ανοιχτή ψηφοφορία για την δημιουργία ομάδων. Οι νέες ομάδες που θα σχηματιστούν, δουλεύουν με στόχο την υλοποίηση ενός ελάχιστα βιώσιμου πρωτοτύπου, με την υποστήριξη ανθρώπων της αγοράς (Coaches). Το απόγευμα της Κυριακής, η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, θα αξιολογήσει τη δουλειά του τριημέρου και θα ανακοινώσει τους νικητές.

Η συμμετοχή στην διοργάνωση δίνει την δυνατότητα επιχειρηματικής εκπαίδευσης και δικτύωσης ενώ ανταμείβει με δώρα όπως υποτροφίες από το Mediterranean College και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, εισιτήρια για το διεθνές φεστιβάλ ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού DEVit και εισαγωγή στην προ-θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων του Οικοσυστήματος Καινοτομίας Θεσσαλονίκης (OK!Thess). Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενδυνάμωση των δημιουργικών ιδεών, η δημιουργία συνεργιών, η ανάπτυξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και τελικά η ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια των νέων επιχειρηματιών.  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr