NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Αυτό το Σαβατοκύριακο το TECHSaloniki#2

Αυτό το Σαβατοκύριακο το TECHSaloniki#2
12_05_2017 | 14:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του περσινού TECHSaloniki#1, το TECHSaloniki#2 γίνεται το νέο TECH-talk of the town.

Περισσότερες από 20 υγιείς, εξωστρεφείς και ταχεία ανταπτυσσόμενες εταιρείες της πόλης με έμφαση στην τεχνολογία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν και να εντάξουν στο δυναμικό τους νέα στελέχη και εργαζόμενους το Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μάϊου στο Βασιλικό Θέατρο.

Το TECHSaloniki#2 είναι ένα ζωντανό διήμερο γεμάτο συνεντεύξεις, workshops, ομιλίες, επαφές και δικτύωση απ’ ευθείας με τις εταιρείες, που φέτος καλούν ακόμη περισσότερους να συμμετάσχουν. Εργαζόμενους και στελέχη που δεν είναι απαραίτητα techspecialists, αλλά ενδιαφέρονται να δουλέψουν για τον κλάδο. Οι θέσεις αφορούν ενδεικτικά στις ειδικότητες: Customer Success Manager, Experienced Front End Developer, Software Engineers, Auditors, IT Consultants, International Business, Project Managers, Data Analysts, Social Media Specialists, Administrative staffκαι πολλές άλλες.

Στα πρότυπα του TECHSaloniki #1, αυτή τη φορά οι υποψήφιοι θα κληθούν περάσουν screenings στα soft skills και πιο συγκεκριμένα προσφέρεται μία σειρά αξιολογήσεων/tests προσωπικότητας, διαχείρισης κινδύνου, αντίστασης στην αλλαγή, ικανότητα επικοινωνίας, προφίλ ηγεσίας και πολλά άλλα με την ακαδημαϊκή πιστοποίηση της ερευνητικής ομάδας Talentire του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν με προκαθορισμένα ραντεβού την επόμενη, ημέρα, Κυριακή 14 Μάϊου, απ’ ευθείας από τις εταιρείες, χωρίς ενδιάμεσους.

Οι υποψήφιοι από την πρώτη κιόλας μέρα του event θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους πιθανούς εργοδότες τους, να μιλήσουν μαζί τους, να βιώσουν από κοντά την επαγγελματική και εργασιακή τους κουλτούρα και να μάθουν περισσότερα για το έργο τους στα boothτων εταιριών.

Εκτός από τα screenings και τις συνεντεύξεις, τoυ event περιλαμβάνει workshops, ομιλίες, δείπνα και ευκαιρίες για επαφές και networking αλλά και ένα party από τους παραγωγούς του ZOOradio το βράδυ του Σαββάτου 13 Μάιου, στο κλείσιμο της πρώτης μέρας της εκδήλωσης.

ΤοTECHSaloniki #2 διοργανώνεται με τη σύμπραξη των πιο δυναμικών εταιριών τεχνολογίας της πόλης Veltio, SchooX, Apifon, InfoΔημ, DataScouting, TRIA, Dataways με τη συμμετοχή και τη στήριξη της Kleemann, I-trust, Embryolab, Deloitte, MLS, Epsilonnet, Comquent, SingularLogic, Vidavo, Oρθολογισμός, Computer Life, Lancom, AlfaNet, Logismos και Dataverse. Υποστηρικτές σε εξοπλισμό της εκδήλωσης η AlfaNet &Cisco Meraki, Beverage sponsor η Franklins & Sons, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο όμιλος Metromedia.

Υπό την αιγίδα του TechnopolisCluster.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.techsaloniki.gr από την Τετάρτη 3 Μαίου έως και την πρώτη μέρα διεξαγωγής του event Σάββατο 13 Μάϊου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr