NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Θέση εργασίας στο εξωτερικό με μηνιαίο μισθό από 2.500 έως 3.500 ευρώ

Θέση εργασίας στο εξωτερικό με μηνιαίο μισθό από 2.500 έως 3.500 ευρώ
18_05_2017 | 11:45 18_05_2017 | 12:24
epixeiro icon Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας

Πολυεθνική εταιρία παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, επιθυμεί να προσλάβει Ηλεκτρολόγους  ή Μηχανολόγους ή Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, επιθυμητά πρόσφατα αποφοιτήσαντες από Πολυτεχνικά ιδρύματα, θα πρέπει να μιλούν άριστα Αγγλικά ή Γερμανικά, ενώ επιθυμητά είναι τα Ολλανδικά, για τα οποία όσοι δεν γνωρίζουν θα λάβουν εντατικά μαθήματα.

Στα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνονται η ανάλυση των τεχνικών αναγκών των πελατών, η παροχή υπηρεσιών τακτικής ή έκτακτης συντήρησης hardware και software, η εγκατάσταση, αρχική παραμετροποίηση και λειτουργική αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών συνόλων, η τηλεφωνική υποστήριξη προς τους πελάτες, η παροχή οδηγιών για την καλή λειτουργία του εξοπλισμού τους.

Προσφέρεται 2ετές αρχικό συμβόλαιο συνεργασίας, επεκτάσιμο έως και 3 έτη ακόμα, διαρκής εκπαίδευση σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.

Οι μηνιαίοι μισθοί κυμαίνονται από 2.500 έως 3.500 αναλόγως προσόντων, αμοιβόμενες διακοπές 24 ημερών ετησίως καθώς και 7 επίσημες αργίες, χιλιομετρική αποζημίωση για τις μετακινήσεις προς πελάτες εντός πόλεως, υποστήριξη κατά την αναζήτηση τόπου κατοικίας, υποδοχή για την ομαλή ένταξη και έναρξη εργασίας στη χώρα.

Βιογραφικά σημειώματα στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε στο Info@hrstrategy.gr (hrstrategy.gr)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr