NEWSFLASH...
Επιχειρήσεις & Know-how | Success stories
ανάγνωση

Σας αρέσει να κοιμάστε; Αν ναι μήπως να δοκιμάσετε τα στρώματα Pnoee;

Σας αρέσει να κοιμάστε; Αν ναι μήπως να δοκιμάσετε τα στρώματα Pnoee;

Ο ύπνος είναι ο φυσικός μας θεραπευτής, το «εισιτήριο» για ένα υγιές σώμα και μυαλό. Η σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία, αλλά και η προστασία από ορισμένα νοσήματα και από ατυχήματα, εξαρτάται από την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου μας, ένας από αυτούς είναι σίγουρα η ύπαρξη ενός σωστού στρώματος και μαξιλαριού ανάλογα με τις ανάγκες μας, ακόμα και αν πρέπει να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα για την απόκτηση τους. Μην ξεχνάτε ότι στο κρεβάτι περνάμε– ούτε λίγο ούτε πολύ – το ένα τρίτο της ζωής μας!

Στο σημείο αυτό έρχεται η εταιρία PNOEE (προφέρεται όπως η λέξη «πνοή») και ο Δημήτρης-Μάριος  Ράπτης, Γενικός Διευθυντής για να μας κατατοπίσει σχετικά!

Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα και αποτελεί το όραμα μιας ομάδας νέων ανθρώπων να προσφέρουν προϊόντα ύπνου απαράμιλλης ποιότητας και σχεδίασης με ένα καινοτόμο εμπορικό μοντέλο, απαλλαγμένο από τα μειονεκτήματα και τις αγκυλώσεις της παραδοσιακής διαδικασίας επιλογής και αγοράς ενός στρώματος.

Αναμφίβολα, η κορυφή της γκάμας είναι το στρώμα PNOEE! Ένα στρώμα που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα, ενώ προέκυψε από τη διαρκή αναζήτηση της εταιρείας για τη δημιουργία ενός στρώματος που προσφέρει απόλυτη στήριξη του σώματος, προσφέροντας παράλληλα την αίσθηση μαλακότητας και άνεσης.

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα του στρώματος PNOEE; Πρώτα απ' όλα όπως μας είπε ο Δημήτρης, η διαδικασία της αγοράς είναι εύκολη και άμεση, καθώς το στρώμα διατίθεται μόνο μέσω της ιστοσελίδας pnoee.com και παραδίδεται σε όλη την Ελλάδα! Επιπλέον ο τύπος του στρώματος, ταιριάζει με το 90% των σωματότυπων, η τιμή του είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι δίνεται στον πελάτη μία δοκιμαστική περίοδος για 30 νύχτες, μετά την πάροδο της οποίας αν δεν μείνει ευχαριστημένος, μπορεί να επιστρέψει το στρώμα και να πάρει τα χρήματά του πίσω!

Πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω όμως, έπρεπε να μάθουμε ποιοι ήταν οι λόγοι για τη δημιουργία των προϊόντων PNOEE! Ο Δημήτρης λοιπόν μας είπε ότι ακριβώς επειδή ανήκουν και εκείνοι στη μερίδα όσων έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά ενός νέου στρώματος, θέλησαν να προσφέρουν οι ίδιοι ένα ποιοτικό στρώμα χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα της παραδοσιακής διαδικασίας επιλογής και αγοράς.

Το στρώμα PNOEE άλλωστε, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να πετυχαίνει τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ σκληρότητας για τη στήριξη του σώματος και ελαστικότητας για έναν άνετο και απολαυστικό ύπνο!

Σκοπός της εταιρείας είναι να μας προσφέρει έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο!  Έτσι παρέχει τα εξής προϊόντα: το στρώμα PNOEE που διατίθεται σε 3 διαστάσεις (μονό, ημί-διπλό, διπλό) και σε 2 χρώματα (λευκό - γκρί, λευκό - λευκό), το μαξιλάρι που κατασκευάζεται πλήρως από Visco-Elastic  Foam, καθώς και το 100% αδιάβροχο & βαμβακερό προστατευτικό κάλυμμα καθώς και το βρεφικό στρώμα PNOEE.

Ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι πρώτα απ' όλα η εξοικονόμηση χρόνου, καθώς ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει το στρώμα του μέσα από την ιστοσελίδα στις προδιαγραφές που το θέλει, και να το παραλάβει σε μερικές μέρες στο σπίτι του, χωρίς την επιβάρυνση από επιπλέον λειτουργικά κόστη.

Αυτό ωστόσο που μου έκανε εντύπωση προσωπικά μέσα από την κουβέντα μας, ήταν το γεγονός των επιστροφών. Μία αυτονόητη ερώτηση είναι: «Δεν φοβάστε μήπως έχετε πολλές επιστροφές στρωμάτων;» Η απάντηση του Δημήτρη είναι καθηλωτική, καθώς απάντησε απλά όχι!

Σας αρέσει να κοιμάστε; Αν ναι μήπως να δοκιμάσετε τα στρώματα Pnoee;

Όπως μας είπε «το στρώμα PΝΟΕΕ έχει περάσει πολλά στάδια εξέλιξης και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται καθώς περισσότερο από το 95% των πελατών μας κρατάει το στρώμα PNOEE μετά τη δοκιμαστική περίοδο.»

Κλείνοντας την κουβέντα μας, στην ερώτηση αν μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές, ο Δημήτρης μοιράστηκε μαζί μας ότι τα χρήματα είναι σαν καύσιμο – όσο περισσότερα έχεις, τόσο πιο «μακριά» μπορείς να προχωρήσεις την ιδέα σου!

«Σίγουρα απαιτείται ένα μικρό αρχικό κεφάλαιο για κάθε νέο εγχείρημα, είτε πρόκειται για προϊόν ή υπηρεσία, καθώς απαιτείται η δημιουργία και προώθηση ενός πρωτότυπου - αναγκαίο για να επιβεβαιωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον (proof of concept)».

Οι συμβουλές του για τους νέους επιχειρηματίες είναι πρώτα απ' όλα επιμονή και υπομονή στο όραμά τους, καθώς και ευελιξία στις αναγκαίες αλλαγές (pivot) προκειμένου να επιτύχουν.

Οι νέοι επιχειρηματίες κατέληξε, πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την αποτυχία τους, και να μην το βλέπουν σαν κάτι κακό αλλά σαν ένα ακόμα βήμα της πορείας τους προς την επιτυχία!

Η εταιρεία PNOEE δραστηριοποιείται επίσημα από τα μέσα Φεβρουαρίου, έχοντας ήδη δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες ύπνου σε περισσότερους από 50 ικανοποιημένους πελάτες. Τα επόμενα βήματα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της γκάμας με αξεσουάρ, καθώς και η δημιουργία ενός πρωτοποριακού μοντέλου προώθησης μέσω γνωστών και φίλων (referral program).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr