NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Masterclass «Business Development & Coaching για νέους επαγγελματίες»

Masterclass «Business Development & Coaching για νέους επαγγελματίες»

Το Athens Coaching Institute και η HFT Consultants συνδιοργανώνουν το masterclass «Business Development & Coaching για νέους επαγγελματίες», ένα ολοήμερο καινοτόμο εργαστήριο με ιδέες και εργαλεία ανάπτυξης για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Στόχος

Στόχος του masterclass είναι να προσφέρει όλα τα βασικά εργαλεία οργάνωσης επιχειρήσεων και ένα σύγχρονο πλαίσιο επαγγελματικής ανάπτυξης με τις αρχές του Business Coaching.

Σε ποιους απευθύνεται

Το masterclass απευθύνεται σε νέους, υφιστάμενους και εν δυνάμει επαγγελματίες των κλάδων:

  • Ιατροί
  • Δικηγόροι
  • Coaches / Mentors / Σύμβουλοι
  • Ψυχολόγοι / Κοιν. Επιστήμονες
  • Διατροφολόγοι
  • Προσωπικοί Σύμβουλοι / Θεραπευτές
  • Επαγγελματίες παραϊατρικών κλάδων

Περιγραφή & Μεθοδολογία

Το masterclass συνδυάζει την θεωρία με την πράξη. Οι συμμετέχοντες θα καταρτιστούν από εξειδικευμένους επιστήμονες και θα επεξεργαστούν με βιωματικό τρόπο το προσωπικό τους πλάνο για επαγγελματική ανάπτυξη.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Οικοδόμηση επαγγελματικού οράματος και ψυχολογικού κεφαλαίου
  2. Ίδρυση και φοροτεχνική λειτουργία επιχείρησης
  3. Επιχειρησιακό σχεδιασμό
  4. Marketing και Personal Branding
  5. Χρηματοδότηση επιχείρησης

Πιο αναλυτικά:

Στην πρώτη ενότητα οι συμμετέχοντες θα επεξεργαστούν το όραμα και το πλάνο για την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Σκοπός της βιωματικής αυτής ενότητας είναι να καλλιεργηθεί το προσωπικό κίνητρο, η ελπίδα και η ανθεκτικότητα των νέων επαγγελματιών.

Στην δεύτερη ενότητα θα προσεγγιστεί η διαδικασία ίδρυσης και η φοροτεχνική λειτουργία της επιχείρησης. Σκοπός της ενότητας είναι η παρουσίαση των υφιστάμενων τύπων επιχειρήσεων και των βασικών τους φοροτεχνικών χαρακτηριστικών, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλισης και φορολογίας.

Στην τρίτη ενότητα θα αναλυθεί το αντικείμενο του επιχειρησιακού σχεδιασμού μέσα από την παρουσίαση των βασικών δομικών στοιχείων οργάνωσης και λειτουργίας της επιχείρησης ως προς το σχεδιασμό της αλυσίδας αξίας, τα παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες, τις λειτουργικές διαδικασίες, τους ρόλους & αρμοδιότητες και τις ακολουθούμενες μεθόδους διαχείρισης για την επίτευξη των στόχων του εγχειρήματος.

Στην τέταρτη ενότητα θα παρουσιαστούν βασικά εργαλεία μάρκετινγκ με έμφαση στο personal branding. Σκοπός της ενότητας είναι να προσεγγιστούν οι σύγχρονες μέθοδοι προβολής και προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών μέσω του Digital Marketing.

Στην πέμπτη και τελευταία ενότητα θα παρουσιαστούν λύσεις χρηματοδότησης της επιχείρησης με έμφαση στα ενεργά και αναμενόμενα προγράμματα ενίσχυσης μέσω του πλαισίου ΕΣΠΑ. 

Ημέρα / Ώρα / Τόπος διεξαγωγής

Σάββατο 24-6-2017 / 9:30 – 18:30 / Athens Coaching Institute Λεωφ. Κηφισίας 191, 3ος όροφος, Μαρούσι.

Κόστος

  • Κόστος: 180 €

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr