NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Merck επενδύει στο Ελληνικό επιχειρείν

Η Merck επενδύει στο Ελληνικό επιχειρείν

Περαιτέρω επενδύσεις στο Ελληνικό επιχειρείν θα πραγματοποιήσει η Merck, ενισχύοντας περισσότερο την παρουσία της στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει νέο επιχειρηματικό μοντέλο για την επιπλέον διείσδυση στον τομέα Γενικής Ιατρικής, και πιο συγκεκριμένα στις καρδιαγγειακές νόσους και τις παθήσεις του θυρεοειδή, με τα παγκοσμίως καταξιωμένα φαρμακευτικά σκευάσματα που διαθέτει, με δραστικές ουσίες βισοπρολόλη και νατριούχο λεβοθυροξίνη αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχωρά στη δημιουργία και στελέχωση ενός νέου, άρτια εκπαιδευμένου τμήματος, που αποτελείται από δώδεκα εξειδικευμένους ιατρικούς επισκέπτες, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για τη νατριούχο λεβοθυροξίνη και τη βισοπρολόλη.

Ο Κωνσταντίνος Κοφινάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck, για την Ελλάδα και την Κύπρο δήλωσε σχετικά: "Η Merck αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, καθώς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1971 και σήμερα απασχολεί 70 εργαζόμενους, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της να προσφέρει απρόσκοπτα τα φαρμακευτικά της σκευάσματα στον Έλληνα ασθενή. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την περαιτέρω διείσδυσή μας στον τομέα γενικής ιατρικής και εξαιρετικά υπερήφανοι για την έναρξη της λειτουργίας του νέου τμήματος προώθησης".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr