NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πρεμιέρα για το 13o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας (ADAF)

Πρεμιέρα για το 13o Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας (ADAF)
19_05_2017 | 15:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τη δυνατότητα να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality - VR) και να φανταστούν το «μετα-μέλλον» (#PostFuture) μέσα από πρωτοποριακά έργα και performances ψηφιακής τέχνης, είχαν όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, στο Athens Digital Arts Festival (ADAF), με μεγάλο υποστηρικτή την ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μέσα από τον διαγωνισμό “VR Creations Contest” της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καλεσμένοι του φεστιβάλ δημιούργησαν τα δικά τους τρισδιάστατα έργα τέχνης, φορώντας μία μάσκα εικονικής πραγματικότητας και ζωγραφίζοντας στον «αέρα», με καμβά τον χώρο γύρο τους. Τα έργα τους, μαζί με εκείνα των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα παρουσιαστούν στην πρώτη ψηφιακή VR Gallery, και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν απίθανα δώρα τεχνολογίας.

Το ADAF πραγματοποιείται έως 21 Μαΐου, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (Μητροπόλεως 23), με περισσότερους από 250 καλλιτέχνες από 22 χώρες να εκθέτουν τη δική τους οπτική σχετικά με το μετα-μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώ για να αποκτήσουν δωρεάν e-ticket για την έκθεση. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr