NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

"Προκλήσεις, Επιπτώσεις & Δράσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον" από την Grant Thornton στα Γιάννενα

"Προκλήσεις, Επιπτώσεις & Δράσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον" από την Grant Thornton στα Γιάννενα
23_05_2017 | 20:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Grant Thornton πραγματοποίησε για πρώτη φορά Εσπερίδα στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 19 Μαΐου,στο Hotel Du Lac Congress & Spa με τίτλο «Προκλήσεις, Επιπτώσεις & Δράσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον».

Στην Εσπερίδα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και με τις πρόσφατες φορολογικές εξελίξεις, ενώ παρουσιάστηκαν και οι νέες τάσεις σχετικά με τις δυναμικές πλατφόρμες λήψης αποφάσεων.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του, ο κος Σωτήρης Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, Senior Partner & Ιδρυτικός εταίρος της Grant Thornton, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της εξωστρέφειας και για την περιοχή της Ηπείρου, καθώς και στο γεγονός ότι η Grant Thornton είναι και θα είναι παρούσα στις ανάγκες όποιας επιχείρησης.  

Στην συνέχεια, η κα Αλεξάνδρα Μπαλτούκα, Marketing & Business Development Director ανέφερε fast facts της Grant Thornton σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και στοιχεία για το γραφείο των Ιωαννίνων, το οποίο έχει δυναμική παρουσία στην περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας, παρέχοντες ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες με εξειδικευμένα στελέχη με εμπειρία άνω των 10 ετών.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κος Παύλος Στελλάκης, Assurance Partner, ο οποίος με την παρουσίασή του «Εφαρμογή Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων & συναφείς ρυθμίσεις ν.4308/2014», αναφέρθηκε εν συντομία στις νέες λογιστικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμόζουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και τον ν.4308/2014.

Έπειτα, οι κκ Σωτήρης Γιούσιος, Tax Senior Partner και Κωνσταντίνος Κουνάδης, Tax Manager, στελέχη του Tax & Outsourcing της Grant Thornton κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα φορολογικής ενημέρωσης. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στις «Νέες φορολογικές ρυθμίσεις για τις Ενδοομιλικές Συναλλαγές», ενημέρωσαν τους συμμετέχοντες σχετικά με την «ευθύνη των διοικούντων προσώπων», και σημείωσαν βασικά σημεία σχετικά με το «Νέο ΚοινωνικοΑσφαλιστικό Σύστημα(ν.4387/2016)»

Την Εσπερίδα παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα, υψηλόβαθμα στελέχη των τοπικών επιχειρήσεων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να υποσχεθούμε πως θα μείνουμε πιστοί στην προσπάθειά μας για έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των επιχειρήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr