NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» η FREZYDERM!

Στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» η FREZYDERM!

Μεγάλο βραβείο απονεμήθηκε στη FREZYDERM το οποίο παρέλαβε ο κος Ιωάννης Α. Αναστασίου, Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας.

Σημαντική για τη FREZYDERM ήταν η τιμητική διάκριση που έλαβε στην  εκδήλωση «Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», κατά την οποία επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν και στηρίζουν έμπρακτα την Ελληνική Οικονομία. Η επιλογή για τη βράβευση των επιχειρήσεων αυτών βασίζεται αποκλειστικά στα δημοσιευμένα οικονομικά τους αποτελέσματα.

Η FREZYDERM βραβεύτηκε στην κατηγορία, Greek Business Champions. Την κατηγορία αυτή αποτελούν οι  επιχειρήσεις εκείνες που την τελευταία διετία, 2013-2015, κατόρθωσαν να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους πάνω από 20% και παράλληλα να αυξήσουν τα κέρδη τους περισσότερο από 50###b#< .

Κόντρα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η FREZYDERM συνεχίζει να καινοτομεί και να δημιουργεί προϊόντα έχοντας ως μόνο γνώμονα  τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, ενώ παράλληλα στηρίζει την ελληνική οικονομία μέσα από την ανάπτυξη των εξαγωγών της και των νέων θέσεων εργασίας.  

Τα ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα της FREZYDERM την κατατάσσουν σήμερα ανάμεσα στους leader της Ελληνικής αγοράς του φαρμακείου, ενώ πέρα από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, η FREZYDERM έχει διεισδύσει επιτυχώς στις διεθνείς αγορές, διαθέτοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 20 χώρες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθ. Σύμβουλος της FREZYDERM κος Ιωάννης Αναστασίου «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή γι’ αυτή την τόσο σημαντική διάκριση. Από την ίδρυση της FREZYDERM η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Παρά τις δυσκολίες, εμείς είμαστε μια εταιρεία ευέλικτη και έτοιμη για αλλαγές. Στην αρχή της κρίσης, στη FREZYDERM προχωρήσαμε σε εσωτερική αναδιάρθρωση και στελεχώσαμε την εταιρεία με νέους και ενθουσιώδεις ανθρώπους που μας έφεραν φρέσκιες ιδέες και είναι διαθέσιμοι να εφαρμόσουν σύγχρονες πολιτικές διοίκησης και προώθησης. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι διατηρήσαμε τα αυστηρά κριτήρια με τα οποία σχεδιάζουμε και παράγουμε τα προϊόντα FREZYDERM, προσφέροντας δερμοκαλλυντικά προϊόντα που αποτελούνται από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, καινοτόμες συνθέσεις και πρωτοποριακές συσκευασίες.

Έτσι, σήμερα παρουσιάζουμε σε νέες αγορές προϊόντα υψηλής ποιότητας και εικόνας, και στεκόμαστε επάξια δίπλα σε μεγάλες και καθιερωμένες πολυεθνικές εταιρείες καλλυντικών. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίζουμε να συνεισφέρουμε στην Ελληνική Οικονομία και να στηρίζουμε νέες θέσεις εργασίας

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών όπου οι  Άριστοι της πραγματικής οικονομίας, οι Πρωταγωνιστές της αγοράς, αναδείχθηκαν και απέσπασαν ένα ηχηρό χειροκρότημα από την κατάμεστη αίθουσα παρουσία 550 υψηλόβαθμων στελεχών. Ήταν μία μεγάλη αναγνώριση για όλες τις εταιρίες, αφού παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολουθούν να αναπτύσσονται, να καταγράφουν θετικές επιδόσεις και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr