NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

START – Create Cultural Change: Ένα πρόγραμμα για στελέχη πολιτιστικής διαχείρισης στην Ελλάδα

START – Create Cultural Change: Ένα πρόγραμμα για στελέχη πολιτιστικής διαχείρισης στην Ελλάδα
24_05_2017 | 11:30
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τι κοινό έχουν δεκαπέντε πρωτοβουλίες πολιτισμού που υλοποιούνται σε οκτώ πόλεις στην Ελλάδα;  

Πώς μπορούν οι νέοι σήμερα να επιδιώξουν την πολιτιστική αλλαγή στην γειτονιά, την κοινότητα ή την πόλη τους με δράσεις που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο;

Η ομάδα και οι υπότροφοι του προγράμματος START – Create Cultural Change σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι γνωριμίας με το πρόγραμμα και τις πρωτοβουλίες του. Ξεκινώντας πριν από έναν περίπου χρόνο με μια απλή αίτηση και μια μεγάλη ιδέα, 30 υπότροφοι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στον τομέα της πολιτιστικής διαχείρισης, δουλεύοντας με πολιτιστικά κέντρα και οργανισμούς σε 19 πόλεις στη Γερμανία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, 15 από αυτούς ενεργοποίησαν πολίτες, φορείς και θεσμούς στην τοπική τους κοινωνία.

Από τις Πρέσπες μέχρι τη Ρόδο και από το Άργος μέχρι τη Θεσσαλονίκη, οι υπότροφοι του προγράμματος START δουλεύουν ακατάπαυστα κατά τους τελευταίους έξι μήνες μαζί με τις ομάδες τους για την πολιτιστική αλλαγή που οραματίστηκαν, εφαρμόζοντας στην πράξη όσα έμαθαν στην εκπαίδευσή τους. Μια νέα γενιά στελεχών πολιτιστικής διαχείρισης στην Ελλάδα σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε.

Κατά τις δύο μέρες των εκδηλώσεων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μέσα από μία ξενάγηση στην έκθεση ιδεών-έργων στις 15 πρωτοβουλίες θα γνωρίσουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του προγράμματος START. Οι φορείς υλοποίησης του προγράμματος θα παρουσιάσουν το όραμά τους και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους υπότροφους. 

Δήλωση συμμετοχής

Η συμμετοχή στην Παρουσίαση Υποτροφιών του έτους 2016/17 είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής στο Eventbrite. Σημειώστε πως οι θέσεις είναι περιορισμένες και η είσοδος είναι βάσει προτεραιότητας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Συνοπτικά

Τί: Παρουσίαση Υποτροφιών 2016/17, δήλωση συμμετοχής στο Eventbrite

Πού: Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Γ’

Ποιός: Πρόγραμμα START – Create Cultural Change

Πότε: 25 Μαΐου, ώρες κοινού 20.00-23.00: Παρουσίαση υποτροφιών

26 Μαΐου, ώρες κοινού 16.00-22.00: Ανοιχτή έκθεση 15 ιδεών-έργων

Ελεύθερη είσοδος

Ανοικτή Πρόσκληση για νέες υποτροφίες Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν και για την Ανοικτή Πρόσκληση για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος START με τριάντα νέες υποτροφίες του έτους 2017/18 που διαρκεί ως τις 31/05/2017

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr