NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών!

Δωρεάν ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών!

Η Equal Society στο πλαίσιο του προγράμματος E-Gnosis  πραγματοποιεί ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών  με αφορμή την πρόσκληση του ΑΣΕΠ 6Κ/2017 στην οποία προκηρύσσονται διακόσες τρεις (203) θέσεις εργασίας στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τις 7 Ιουνίου ! Κάνε την αίτησή σου, εντάξου σε ένα από τα τμήματα του διαγωνισμού, εκπαιδεύσου δωρεάν και διεκδίκησε τις πιθανότητες σου.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει εντατικό πρόγραμμα με 100% επιτυχία στις εξετάσεις. Το πρόγραμμα E-Gnosis της Equal Society είναι εδώ. Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα και διεκδίκησε μία θέση απασχόλησης. Οι πιστοποιήσεις θα δοθούν άμεσα για την υποβολή του φακέλου. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών η 30η Ιουνίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.e-gnosis.gr. Για την εκμάθηση των τριών βασικών δεξιοτήτων (Word, Internet, Excel) απαιτούνται συνολικά 20 ώρες διδασκαλίας, οι οποίες πραγματοποιούνται εντός 5 ημερών. Οι καταρτιζόμενοι λαμβάνουν δωρεάν και το εκπαιδευτικό υλικό.

Επικοινωνήσετε τώρα με τα κεντρικά γραφεία της Equal Society στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 211.70.51.841.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr