NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πανελλαδική & Διεθνής διάκριση για την εταιρεία SPIR.TO Βranding & Design

Πανελλαδική & Διεθνής διάκριση για την εταιρεία SPIR.TO Βranding & Design

Διεθνές βραβείο για το σχεδιασμό της συσκευασίας του κρητικού ελαιόλαδου «Τithasi» απέσπασε η εταιρεία Spir.to Branding & Design, η οποία συμμετείχε στον ετήσιο διεθνή Διαγωνισμό Συσκευασίας Προϊόντων The Dieline Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου 2017 στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Η εταιρεία Spir.to Branding & Design, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και πελάτες σε όλο τον κόσμο, διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 1600 συμμετοχές, κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές για την αισθητική, αλλά κυρίως για την ιδέα και το σχεδιασμό της συσκευασίας.

Για το ίδιο προϊόν η εταιρία διακρίθηκε και τον Φεβρουάριο 2017 αποσπώντας ένα από τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης - ΕΒΓΕ.

Να σημειωθεί ότι η ιδέα για τον σχεδιασμό της συγκεκριμένης συσκευασίας, είναι εμπνευσμένη από την αρχαία γραφή της Γόρτυνας - μιας και το ελαιόλαδο παράγεται στην περιοχή αυτή – και σχετίζεται με νόμους της εποχής για την εμπορία ελαιόλαδου και άλλων προϊόντων. Ονομάζεται Βουστροφηδόν και είναι τρόπος γραφής με εναλλασσόμενη φορά.

Το Spir.to branding & design, με ιδρυτές τον Σπύρο Δρακάτο και την Τόνια Αυγουστάκη, είναι διεθνώς αναγνωρισμένο δημιουργικό γραφείο με σπουδαίες διακρίσεις και βραβεύσεις. Ειδικεύεται, 20 χρόνια τώρα, στο branding και την οπτική επικοινωνία και έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να «χτίσουν» τη δική τους εικόνα, ν’ αποκτήσουν υπεραξία και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην εσωτερική και τη διεθνή αγορά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr