NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Με νέες δυναμικές δράσεις συνεχίζει η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με νέες δυναμικές δράσεις συνεχίζει η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η νέα ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, με τα μέλη, τα οποία εκπροσωπούν ορισμένες από τις δυναμικότερες επιχειρήσεις της χώρας που επιλέγουν να διατηρούν το σύνολο της δραστηριότητάς τους στην Ελλάδα, να δίνουν ένα δυναμικό παρών επιβεβαιώνοντας ξανά τη σταθερή δέσμευσή τους στο σημαντικό έργο της πρωτοβουλίας.

Στον πανέμορφο χώρο του The Zillers roof garden με φόντο το βράχο της Ακρόπολης, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για το δεύτερο εξάμηνο του 2017, το οποίο εστιάζει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αλλά και την προσέλκυση περισσότερων μελών στους κόλπους της πρωτοβουλίας. Έχοντας ξεκινήσει το 2016, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί συνεργασία ελληνικών επιχειρήσεων που διατηρούν το τρίπτυχο Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, συνεισφέροντας έτσι στην προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και τη μείωση της ανεργίας. Τα προϊόντα των μελών φέρουν το σήμα πιστοποίησης ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προκειμένου το καταναλωτικό και ευρύτερο κοινό να αναγνωρίζει εύκολα τα προϊόντα επιχειρήσεων που παραμένουν ελληνικής ιδιοκτησίας και, παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουν με επιμονή να διατηρούν τις παραγωγικές-μεταποιητικές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα πολύτιμες θέσεις εργασίας.

Η συνάντηση αποτέλεσε την τρίτη Ολομέλεια του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, έχοντας προηγηθεί δύο ακόμη στην Τήνο και τα Ιωάννινα. Σήμερα, η πρωτοβουλία μετρά 29 μέλη-επιχειρήσεις που έχουν πιστοποιηθεί από την εταιρεία EUROCERT με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με συνεχώς νέες επιχειρήσεις να εκφράζουν το ενδιαφέρον να συμμετέχουν στη σημαντική αυτή δράση συνεργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr