NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

Νέα παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολών στη Δράση "Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ"

Νέα παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολών στη Δράση "Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ"
02_06_2017 | 17:43 03_06_2017 | 15:55
epixeiro icon Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης δόθηκε νέα παράταση στην καταληκτική ημερομηνία της Ενιαίας Δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας.

Η καταληκτική ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής των Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων ορίστηκε η Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00.

Επίσης, στην Απόφαση αναφέρεται πως επιτρέπεται η ακύρωση της ηλεκτρονικής αίτησης χρηματοδότησης της πρότασης από τον δικαιούχο υπό την προϋπόθεση να υποβληθεί αίτηση ακύρωσης εντός αποκλειστικής προθεσμίας έως και δύο εργάσιμων ημερών πριν την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης, στην Δράση ήτοι έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00.

Επιτρέπεται επίσης η αναίρεση της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής αίτησης χρηματοδότησης του προτεινόμενου έργου ETAK υπό την προϋπόθεση να έχει υποβληθεί αίτηση αναίρεσης της οριστικοποίησης εντός της ίδιας ως άνω αποκλειστικής προθεσμίας (έως και δύο εργάσιμων ημερών πριν την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση) ήτοι έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00. Με την επιλογή αυτή τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί στο ΠΣΚΕ για τη συγκεκριμένη αίτηση χρηματοδότησης είναι διαθέσιμα για διόρθωση/τροποποίηση. Σε κάθε περίπτωση, τυχόν επανυποβολή της αίτησης χρηματοδότησης επιτρέπεται εντός της ταχθείσας προθεσμίας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr