NEWSFLASH...
neoecommerce
ανάγνωση

Η Packagd φέρνει το ηλεκτρονικό εμπόριο στα δημοφιλή Unboxing βίντεο, μέσω της εφαρμογής Unboxed

Η Packagd φέρνει το ηλεκτρονικό εμπόριο στα δημοφιλή Unboxing βίντεο, μέσω της εφαρμογής Unboxed

Το Video-Shopping είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα κυρίαρχα θέματα του κινητού επιχειρείν. Μετά τη Mik Mak, ακόμα μια νεοφυής επιχείρηση θέλει να γίνει το «κινητό» κανάλι Teleshopping  των Millennials, με μια όμως διαφορετική προσέγγιση, καθώς η Packagd ανακοίνωσε το λανσάρισμα (Announcing Unboxed: How Video is Changing the Way We Shop) της εφαρμογής Unboxed μέσω της οποίας φέρνει το ηλεκτρονικό εμπόριο από τα ερασιτεχνικά αλλά αυθεντικά υφιστάμενα βίντεο αποσυσκευασίας (unboxing video) στα αντίστοιχα κανάλια των διαφόρων influencers-internet stars στο YouTube (δείτε εδώ ένα unboxing video του Techblo.gr).

Μέσω του live video streaming των Unboxing βίντεο, οι χρήστες της εφαρμογής Unboxed θα μπορούν να βλέπουν το ζωντανό πρόγραμμα και παράλληλα να συνομιλούν ζωντανά με τον παρουσιαστή μέσω μιας εφαρμογής Chat, ενώ θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να αγοράσουν τα προβεβλημένα προϊόντα, προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών, με ένα απλό πάτημα κουμπιού μέσω μιας συνεργασίας με την Best Buy.

Πέραν της εξάωρης ζωντανής εκπομπής, η Unboxed θα προσφέρει και μια επιλεγμένη «βίντεο-βιβλιοθήκη» με άλλα προϊόντα, ενώ η ίδια σκοπεύει να λανσάρει σύντομα μια αντίστοιχη εφαρμογή για προϊόντα περιποίησης και μια για παιχνίδια.

Από την πώληση των προϊόντων, οι παρουσιαστές-influencers  θα λαμβάνουν προμήθεια, από την οποία καρπώνονται το 100%, ενώ η Packagd σκοπεύει να κεφαλαιοποιήσει τη δραστηριότητά της, πωλώντας στα διάφορα Brands χορηγίες στις χρονοθυρίδες του ζωντανού προγράμματος.

Στο παρελθόν σάς είχα παρουσιάσει τις καινοτόμες «κινητές» εφαρμογές της Tophatter (Η Tophatter λειτουργεί επικερδώς πλατφόρμα δημοπρασιών αποκλειστικά για κινητές συσκευές), της Hollar (Hollar: Το ηλεκτρονικό κατάστημα του ενός δολαρίου), της MikMak (Η MikMak.TV θέλει να γίνει το «κινητό» κανάλι Teleshopping των Millennials) και της Wish (Wish: Η νέα διάσταση του κινητού επιχειρείν).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr