NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Trainee International αναζητά η LIDL Hellas

Trainee International αναζητά η LIDL Hellas

H LIDL Hellas αναζητά ταλαντούχους απόφοιτους ανώτατων σπουδών για να αναλάβουν μία θέση εκπαιδευόμενου στελέχους, σε έναν από τους παρακάτω Τομείς των κεντρικών μας υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη:

Οργάνωση Πωλήσεων Διαχείριση Εμπορευμάτων Logistics

Το 2ετές πρόγραμμα υλοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με την πρόσληψή σας ως Trainee γνωρίζετε τη δομή και τη φιλοσοφία της εταιρίας μας και αποκτάτε εξειδίκευση στη θέση. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είστε έτοιμος-η να αναλάβετε τη θέση, με προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης χωρίς όρια.

Στάδια προγράμματος Trainee

9 μήνες εκπαίδευση στις Πωλήσεις: εκπαιδεύεστε διαδοχικά σε όλες τις θέσεις που αφορούν κατ/τα, Υπάλληλος καταστήματος, Διευθυντής-τρια καταστήματος και Προϊστάμενος-η Πωλήσεων. Έτσι αποκτάτε θεμελιώδη γνώση για την επιχείρηση.

8 μήνες εκπαίδευση στις Κεντρικές μας υπηρεσίες: Εργάζεστε στην έδρα σας (Σίνδος Θεσσαλονίκης). Εκπαιδεύεστε στον Τομέα σας και σε δύο επιπλέον συνεργαζόμενους Τομείς, αναλαμβάνοντας τα πρώτα σας Projects.

7 μήνες εμβάθυνσης: Διευρύνετε τις γνώσεις σας στον Τομέα που θα αναλάβετε και διανύετε μέρος της εκπαίδευσής σας στο εξωτερικό, με έξοδα της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr