NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Στις 10 Ιουλίου η πρόσκληση για σήμα σε αγροτικά προϊόντα

Στις 10 Ιουλίου η πρόσκληση για σήμα σε αγροτικά προϊόντα

Στις 10 Ιουλίου θα βγει η πρόσκληση, μέσω ΕΣΠΑ, του προγράμματος με προϋπολογισμό 35 εκατ. ευρώ γα τη διαμόρφωση ελληνικού σήματος στα προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, με διαχειριστή το Εnterprise Greece.

Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, κατά την ομιλία του στο 5ο Συνέδριο Export Summit του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος για τις εξαγωγές με θέμα την προστιθέμενη αξία στην Πιστοποίηση, Τυποποίηση, Συσκευασία, Μεταφορές και στα Δίκτυα Διανομής που πραγματοποιείται την Πέμπτη 15 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, στόχος του νέου αυτού προγράμματος είναι η ανάπτυξη ενιαίας ταυτότητας για τα προϊόντα αγροδιατροφής, που θα φέρουν ένα σήμα ποιότητας και πιστοποίησης για όλα τα τελικά προϊόντα και όσα χρησιμοποιούνται για αυτά.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι «θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε και την αναγνωρισιμότητά τους στις διεθνείς αγορές». Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι «το εν λόγω πρόγραμμα θα γίνει προσπάθεια  να αναβαθμίσει τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, τα οποία με όπλο την καλή τους ποιότητα θα μπορούν να κερδίσουν μερίδια σε όλες τις διεθνείς αγορές».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr