NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Schneider Electric για 2η συνεχόμενη χρονιά στη λίστα Supply Chain Top 25 της Gartner

Η Schneider Electric για 2η συνεχόμενη χρονιά στη λίστα Supply Chain Top 25 της Gartner
20_06_2017 | 13:05
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας και τον αυτοματισμό, ανακοίνωσε ότι κατέλαβε την 17η θέση, μία θέση υψηλότερα από την περσινή χρονιά, στη λίστα της Gartner με τους 25 κορυφαίους προμηθευτές εφοδιαστικής αλυσίδας για το 2017. Η σχετική κατάταξη της Gartner αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις με ηγετική θέση στον χώρο και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούν οι επικεφαλής των τμημάτων εφοδιαστικής αλυσίδας και στρατηγικής.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, τα 209 εργοστάσια παραγωγής σε 44 χώρες και τα 94 κέντρα διανομής συνέθεσαν την, αξίας 11 δισ. ευρώ, εφοδιαστική αλυσίδα της Schneider Electric, ενώ σε καθημερινή βάση οι 85.000 εργαζόμενοί της επεξεργάζονταν πάνω από 500.000 αιτήματα και διεκπεραίωναν περισσότερες από 130.000 παραγγελίες.

«Το αδιάλειπτο ταξίδι που πραγματοποιούμε για να προσαρμόσουμε την εφοδιαστική μας αλυσίδα στις ανάγκες των πελατών μας, αναγνωρίζεται έμπρακτα με τη συμμετοχή μας, για ακόμη μία χρονιά, στη λίστα Gartners Supply Chain Top 25.» δήλωσε ο κ. Mourad Tamoud, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος στο τμήμα Global Supply Chain Operations της Schneider Electric. «Αποτελεί μια πραγματική στιγμή περηφάνιας για τους εργαζόμενούς μας που αποτελούν κομμάτι της αλυσίδας εφοδιασμού και που ακούραστα εργάστηκαν για να πετύχουμε αυτό για το οποίο δημιουργηθήκαμε: τη δημιουργία μιας παγκοσμίου κλάσης αλυσίδας εφοδιασμού που συμβάλει αποτελεσματικά στις μοναδικές ενεργειακές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Στο πνεύμα της αδιάκοπης βελτίωσης, θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε από άκρο σε άκρο της λειτουργίας μας για εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας.»

Για το 2017, η Gartner κατέταξε στην έκθεσή της, τις 25 καλύτερες επιχειρήσεις που πέτυχαν κορυφαίες επιδόσεις βάσει δύο βασικών κριτήριων: την επιχειρηματική απόδοση και την άποψη των πελατών. Οι 25 καλύτερες επιχειρήσεις επελέγησαν από τις ετήσιες λίστες Fortune Global 500 και Forbes Global 2000 αντίστοιχα. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Gartner, η ψηφιοποίηση, η ανάπτυξη οργανισμών και δεξιοτήτων που προσαρμόζονται και η ανάπτυξη ενός υγιούς οικοσυστήματος αποτελούν τις βασικές τάσεις μεταξύ των ηγετικών προμηθευτών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα αποτελέσματα της λίστας Gartner με τους 25 κορυφαίους προμηθευτές εφοδιαστικής αλυσίδας για το 2017, παρουσιάστηκαν στο συνέδριο Gartner Supply Chain Executive Conference, που πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Μαΐου 2017, στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr