NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δύο Peak Performance Marketing Awards για την Generation Y

Δύο Peak Performance Marketing Awards για την Generation Y

Δύο (2) βραβεία απέσπασε η Generation Y – International eBusiness Experts στα Peak Performance Marketing Awards 2017, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη των best practices εταιρειών στον τομέα του performance marketing.

Συγκεκριμένα, η Generation Y κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο  Best Email Campaign στην κατηγορία Best Campaigns in Performance Marketing για το έργο της στο ηλεκτρονικό φαρμακείο, Boxpharmacy.gr.

Τη διάκριση αυτή ήρθε να συμπληρώσει ακόμα ένα βραβείο για την εταιρεία, το Best Performance in Pharma, Health & Beauty, στην κατηγορία Best Performance per Industry και πάλι για το Boxpharmacy.gr.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν Θάνος Παπαγιαννίδης - Head of Performance Marketing, και η Αλεξάνδρα Κυπραίου - Digital Marketing Manager, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία μαζί με τη CEO του Boxpharmacy.gr, Θεοδώρα Χιόνου.

Η απονομή που έγινε σε μία χαρούμενη και λαμπερή βραδιά την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στο Gazarte συγκέντρωσε πλήθος εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr