NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

350 εθελοντές στην Hμέρα Εθελοντισμού του Ομίλου Alpha Bank

350 εθελοντές στην Hμέρα Εθελοντισμού του Ομίλου Alpha Bank
22_06_2017 | 05:00 22_06_2017 | 15:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Η “Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank” έχει καθιερωθεί από το 2009 ως ετήσιοςθεσμός, με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Φέτος, συνολικά 350 εθελοντές, μέλη του Προσωπικού του Ομίλου στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Ρουμανία και στην Αλβανία συμμετείχαν, μαζί με τις οικογένειές τους, σε ενέργειες καθαρισμού και εξωραϊσμού δημοσίων χώρων.

Στην Ελλάδα, η “Ημέρα Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 32 εθελοντών από το Προσωπικό της Τραπέζης. Κατά τη διάρκεια της φετινής “Ημέρας Εθελοντισμού Ομίλου Alpha Bank” στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαρισμού και εξωραϊσμού, με σκοπό την αποκατάσταση των φθορών και την ανάδειξη του Ωδείου Αθηνών και της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στην Αθήνα, μία ομάδα εθελοντών ανέλαβε τον καθαρισμό σημείων που έχουν υποστεί φθορές από επιζωγραφίσεις και βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του Ωδείου Αθηνών, ενώ άλλες δύο ομάδες συμμετείχαν στη φύτευση αρωματικών φυτών καθώς και σε άλλες δράσεις καλλωπισμού και εξωραϊσμού. Στη Θεσσαλονίκη, εθελοντές από το Προσωπικό της Τραπέζης, μαζί με εθελοντές από το Κολλέγιο Ανατόλια και τη ΧΑΝΘ, με την καθοδήγηση υπαλλήλων των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβαν να αποκαταστήσουν τις φθορές στα πάρκα της Νέας Παραλίας με ειδικά υλικά καθαρισμού και προστασίας που έχει προσφέρει η Αlpha Bank στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην Κύπρο, 100 εθελοντές από το Προσωπικό της Alpha Bank Cyprus συμμετείχαν σε ενέργειες καθαριότητας και συντηρήσεως στο Πάρκο ΚΟΑΓ (Κυπριακός Οργανισμός Ανάπτυξης Γης) στην περιοχή Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στο Κεντρικό Πάρκο στη Λεμεσό,
στην παραλία Spyros Beach στη Λάρνακα, στο Πάρκο Παραλιμνίου στην Αμμόχωστο και στο Πάρκο Δασούδι στην Πάφο.

Στη Ρουμανία, 150 εθελοντές από το Προσωπικό της Alpha Bank Romania συμμετείχαν στην ανάπλαση του Βοτανικού Κήπου στο Βουκουρέστι, ο οποίος μετρά περισσότερα από 150 έτη ζωής. Οι εθελοντές ξεκίνησαν τη φύτευση του “κήπου με τα τριαντάφυλλα”, ενός σημείου του Κήπου με περισσότερους από 150.000 επισκέπτες ετησίως και αυξημένες ανάγκες συντηρήσεως και εξωραϊσμού, ενώ έβαψαν και τους φράχτες του περιβάλλοντος χώρου.


Στην Αλβανία, 68 εθελοντές από την Alpha Bank Albania ανέλαβαν τον καθαρισμό του ιστορικού κάστρου Bashtova, μνημείου του 15ου αιώνα, από την πυκνή βλάστηση που εμπόδιζε την πρόσβαση στους επισκέπτες.

Η ενεργός συμμετοχή όλων συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της προσπάθειας της Alpha Bank για έναν καλύτερο κόσμο και αντικατοπτρίζει την εταιρική υπευθυνότητα του Ομίλου, προάγοντας παράλληλα την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr