NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Συνεργασία του ΣΒΒΕ με την TAITRA, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Ταιβάν

Συνεργασία του ΣΒΒΕ με την TAITRA, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Ταιβάν

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής στην Ταιβάν, υπέγραψε με την TAITRA μνημόνιο συνεργασίας για την από κοινού προώθηση των εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδος και της Ταιβάν. Εκ μέρους του ΣΒΒΕ το μνημόνιο υπέγραψε ο κ. Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.

H TAITRA (Taiwan External Trade Development Council) είναι ο τοπικός συνδιοργανωτής στην Ταϊπέι και έχει αναλάβει την οργάνωση των συναντήσεων Β2Β των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην αποστολή, αλλά και την πραγματοποίηση επισκέψεων σε πέντε εκθέσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα στην Ταϊπέι.

Η TAITRA ιδρύθηκε το 1970 και είναι ο εθνικός φορέας προώθησης εμπορίου και επιχειρηματικότητας, που αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκθέσεων, επιχειρηματικών αποστολών και άλλων δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη βιομηχανία και τις επενδύσεις.

Η Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στην Ταϊπέι/ Ταϊβάν διοργανώνεται αυτή την εβδομάδα (20-23 Ιουνίου 2017) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ΕAGLE 2 (European Actions for GlobaL tradE 2), σε συνεργασία με επιχειρηματικούς φορείς από έξι χώρες και συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, το Εμπορικό Επιμελητήριο των Βρυξελλών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτομίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Σικελίας. 

Συνολικά στην αποστολή συμμετέχουν 38 επιχειρήσεις από έξι ευρωπαϊκές χώρες, ενώ η Ελληνική Αποστολή απαρτίζεται από οκτώ επιχειρήσεις στο τομέα των τροφίμων, ποτών και συσκευασιών.

Επικεφαλής της Ελληνικής Aποστολής είναι ο κ. Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και οι Ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι οι εξής:

  • BIOIASIS κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος,
  • ΕΨΑ ΑΕ, κα Πέννυ Τσαούτου,
  • EURIMAC AE, κ. Sven van Asperen,
  • ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕ, κ. Ιγνάτιος Πετρόπουλος,
  • ΚΡΟΝΟΣ ΑΕ, κ. Ιωάννης Τσίτσης,
  • MELINO, κ. Γεώργιος Λούλος,
  • OECON Group, κα Αποστολίνα Τσαλταμπάση και,
  • P.N.G. ltd, κ. Παναγιώτης Κοντογεώργης.

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες τροφίμων που συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις ακόλουθες εκθέσεις: 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr