NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με λίγα ή καθόλου χρήματα

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με λίγα ή καθόλου χρήματα
22_06_2017 | 22:21
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (THI – The Hellenic Initiative) σε συνεργασία με την Διεθνή Πρέσβειρα του οργανισμού, Τατιάνα Μπλατνικ, διοργάνωσε την ομιλία του Ελληνοαμερικανικού επιχειρηματία και φιλάνθρωπου John Paul DeJoria. Η ομιλία με τίτλο "Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με λίγα ή καθόλου χρήματα", έλαβε χώρα την Τρίτη 20 Ιουνίου στο Hilton, στην Αθήνα προσελκύωντας πάνω από 300.άτομα.

Ο John Paul DeJoria, είναι ένας Ελληνομερικάνος επιχειρηματίας πρώτης γενιάς που αγωνίστηκε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες να ξεπεράσει τη φτώχεια και κατάφερε να μετατρέψει ένα αρχικό ποσό 700 δολαρίων σε μια περιουσία ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σήμερα. Το 1980 ο John Paul DeJoria ίδρυσε μαζί με τον συνεταίρο του  τη Paul Mitchell Systems που σήμερα είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παραγωγής προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Το 1989 ίδρυσε την Patrón, την πρώτη υπερ-premium τεκίλα, η οποία σήμερα κατέχει το 70% της αγοράς στον τομέα της. Ο John Paul DeJoria είναι επίσης μέλος του Giving Pledge, μιας δέσμευσης μερικών από τις  πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο να δωρίσουν περισσότερο από το 50% του πλούτου τους για να αντιμετωπίσουν κοινωνικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Ελληνικής Πρωτοβουλίας να βοηθήσει την Ελλάδα, αναδεικνύοντας το ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα, η Ελληνική Πρωτοβουλία καλωσόρισε τον John Paul DeJoria στην Αθήνα, για πρώτη φορά, για να μοιραστεί την επιχειρηματική του φιλοσοφία και το μυστικό για την επιτυχία του. Βασικός στόχος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας ήταν η ιστορία του να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους αμέτρητους Έλληνες επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν την σκληρή πραγματικότητα της ανεργίας και ένα άσχημο οικονομικό περιβάλλον.

"Ο John Paul είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της ελληνικής θέλησης και του καινοτόμου πνεύματος που απαιτείται για να ξεπεραστεί η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση", δήλωσε ο Mark Arey, Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Πρωτοβουλίας. «Ελπίζουμε ότι η ιστορία του παρακινήσει και άλλους Έλληνες που αναζητούν έναν λόγο να παραμείνουν στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες μετατρέποντας ιδέες σε επιχειρήσεις".

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr