NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Atradius αποκαλύπτει το Atrium

Η Atradius αποκαλύπτει το Atrium

Η Atradius ανακοίνωσε σήμερα την αναβάθμιση της ψηφιακής της πλατφόρμας με την παρουσίαση του «Atrium». Το Atrium είναι ένα εξελιγμένο διαδικτυακό σύστημα, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις πιστωτικές τους συναλλαγές εύκολα και γρήγορα.

Το Atrium δημιουργήθηκε βάσει συστημάτων της εταιρείας Oracle και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ακολουθεί τις ψηφιακές εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών. Το λανσάρισμα του Atrium έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί μεταξύ 19 Ιουνίου και 15 Ιουλίου 2017 σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται η Atradius ανά τον κόσμο.

Το Atrium έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται με ταχύτητα και μέσω απλοποιημένων διαδικασιών στις καθημερινές ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της Atradius. Βασικό του προτέρημα είναι ότι επικεντρώνεται γύρω από τον αγοραστή του πελάτη, τα πιστωτικά του όρια και την καταχώρηση και παρακολούθηση των επισφαλειών, σε βασικές και χρήσιμες δηλαδή λειτουργίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τους χρήστες. Κάθε πελάτης της Atradius μπορεί άμεσα να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με την πιστοληπτική ικανότητα του κάθε αγοραστή, τα τρέχοντα πιστωτικά του όρια και τις τυχόν ζημίες που μας έχει δηλώσει. Έχοντας λάβει, λοιπόν, μια σαφή εικόνα του εν δυνάμει αγοραστή μέσω του Atrium, ο πελάτης μπορεί απευθείας να υποβάλει αίτηση για όριο πίστωσης, η οποία μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να απαντηθεί και άμεσα.

Ακόμα περισσότερες λειτουργίες για το Atrium θα κυκλοφορήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Εκτός από την άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες αγοραστών και την δυνατότητα απευθείας αίτησης πιστωτικής κάλυψης, τα προσδοκώμενα οφέλη για τους πελάτες περιλαμβάνουν λεπτομερείς ανασκοπήσεις χαρτοφυλακίου, υπογραμμίζοντας τάσεις και γεγονότα του εκάστοτε επιχειρηματικού κλάδου που ενδέχεται να επηρεάσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά και άμεση πρόσβαση στην ιστορικότητα των επισφαλειών του, με μερικά μόνο «κλικς».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr