NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Η Ferrero με το Πρόγραμμα Kinder+SPORT υποστηρίζει ενεργά για 4η συνεχή χρονιά το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου!

Η Ferrero με το Πρόγραμμα Kinder+SPORT υποστηρίζει ενεργά για 4η συνεχή χρονιά το Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου!

Η Ferrero, στο πλαίσιο του προγράμματος Kinder+SPORT, μέσω του οποίου υποστηρίζει μεταξύ άλλων έμπρακτα όλες τις αθλητικής δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, προσέφερε για 4η συνεχή χρονιά στα παιδιά που συμμετέχουν στο 15ο Αθλητικό Camp, την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη του αθλητισμού μέσα από τη φωνή δύο καταξιωμένων Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Η Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, μαζί με τον Μιχάλη Μουρούτσο, Χρυσό Ολυμπιονίκη στο Ταε Κβο Ντο,  μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους γύρω από τον αθλητισμό, τους παράγοντες που τους ώθησαν να επιλέξουν τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και τις αξίες εκείνες που διέπουν την κάθε τους μέρα ως αθλητές. Ο σεβασμός, η ευγενής άμιλλα, ο υγιεινός τρόπος ζωής και η φιλία, είναι κάποιες από τις αξίες που μοιράστηκαν οι δύο Ολυμπιονίκες με το πλήθος παιδιών που τους παρακολούθησαν.

Tα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp έχουν χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους ambassadors του Kinder+SPORT, οι οποίοι μοιράζονται κάθε χρόνο μαζί τους συμβουλές και ιδέες, μέσω διαδραστικών συναντήσεων.

Στην φετινή έναρξη του προγράμματος ήταν, όπως πάντα κοντά στα παιδιά, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε: «Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Δήμου Αμαρουσίου είναι να φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται τους Δημότες μας στον αθλητισμό και ειδικά τα παιδιά και τους νέους. Με μια σειρά διοργανώσεων προσπαθούμε να ωθήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και το Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp που πραγματοποιείται στην πόλη μας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά μας ώστε να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους. Είναι χαρά μας που το Πρόγραμμα Kinder+SPORT της Ferrero είναι και φέτος κοντά μας μαζί με τους Ολυμπιονίκες ambassadors του Προγράμματος οι οποίοι αποτελούν υγιή πρότυπα για όλα τα παιδιά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr