NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΕΔΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΕΕΔΕ

Στη συνεδρίαση της 22ας Ιουνίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της.

Το νέο ΔΣ της ΕΕΔΕ διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος , Α΄ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Χαρπαντίδης, Β΄ Αντιπρόεδρος:  Ελένη (Νέλλη) Κάτσου, Γ΄ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βιδάκης, Γενικός Γραμματέας: Ευστάθιος Λοϊζος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Στάπας, Ταμίας: Γιάννης Κολοβός.

Μέλη: Ανδρέας Αθανασόπουλος, Απόστολος Αιγυπτιάδης, Πρόεδρος Δ.Ε. Τμήματος Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Αραβώσης, Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής (ΕΙΔΙΠ), Νίκος Βασιλείου, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ), Σταύρος Δρακουλαράκος, Αλεξάνδρα Ελευθερίου, Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ), Νικόλας Κανελλόπουλος, Άρτεμις- Παλλάς Λιόντα, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ), Βασίλης Λώλας, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ), Αγγελίνα Μιχαηλίδου – Βασιλακοπούλου, Πλάτων Μονοκρούσος, Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ), Γιώργος Νασούλης, Πρόεδρος Δ. Ε. Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΕΙΠ), Χαράλαμπος Ντόλκας, Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΤΟΜΔΔΑ), Αριστοτέλης Παντελιάδης

Αθανάσιος Ρούλιας, Γενικός Διευθυντής, Σωτήρης Σεϊμανίδης, Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Πρόεδρος Δ.Ε. Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) και Νίκος Εμπέογλου, ex officio.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 15 Ιουνίου 2017 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΕΔΕ. Στο ανοικτό μέρος της Συνέλευσης, πέραν των Μελών της Εταιρίας, παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου. Ομιλία απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη υπεράσπισης των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων έναντι των προκαταλήψεων, καθώς και στις προϋποθέσεις εμπέδωσης κλίματος εμπιστοσύνης για την επίτευξη της ανάπτυξης, που θα εξασφαλίσει το μέλλον της χώρας.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, Αθανάσιος Ρούλιας, παρουσίασε τα πεπραγμένα της ΕΕΔΕ, των πέντε Ινστιτούτων και των τεσσάρων Τομέων της, τονίζοντας πως το 2016 παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ΕΕΔΕ προσφέρει σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο, έχει αναπτύξει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο φορέων σε όλη τη χώρα, συνεχίζει να διατηρεί τη δύναμη των νομικών και φυσικών μελών της, υποστηρίζει τις επιχειρήσεις και τα στελέχη, καθώς και μεγάλο αριθμό ανέργων μέσω ειδικών προγραμμάτων με την παροχή συμβουλευτικής και εκπαίδευσης. Τέλος, ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τα μέλη της ΕΕΔΕ που προσφέρουν εθελοντικά χρόνο και έργο συμμετέχοντας στις δράσεις της Εταιρίας.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιστορία και τα επιτεύγματα της ΕΕΔΕ, στις δυνατότητες της για περαιτέρω ανάπτυξη και στις νέες προοπτικές που διανοίγονται για το άμεσο αλλά και το μακροπρόθεσμο μέλλον.

Χαιρετισμό στη Συνέλευση των Μελών της ΕΕΔΕ απηύθυνε και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εξήρε το έργο της ΕΕΔΕ και μίλησε για την ανάγκη υπεράσπισης των διαρθρωτικών αλλαγών που χρειάζεται η χώρα.

Κατά τη διάρκεια της ανοικτής συνεδρίασης τα αποχωρήσαντα μέλη του ΔΣ της ΕΕΔΕ που ήταν παρόντα – Ηρώ Αθανασίου, Στέλιος Κανάκης, Νίκος Μπιλίρης και Αναστάσιος Ροδόπουλος - τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στην Εταιρία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr