NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Η MEIHUNT Corporate Talent Management στο διεθνές δίκτυο επιλογής στελεχών IRC Global Executive Search Partners

​Η MEIHUNT Corporate Talent Management στο διεθνές δίκτυο επιλογής στελεχών IRC Global Executive Search Partners

H MEIHUNT Corporate Talent Management αποτελεί πλέον επίσημο μέλος και εκπρόσωπο του Παγκοσμίου Δικτύου IRC Global Executive Search Partners στην Ελλάδα ως IRC Greece, για επιλογή υψηλόβαθμων ταλαντούχων στελεχών σε πολυεθνικό επίπεδο. 

Το διεθνούς κύρους Δίκτυο IRC Global Executive Search Partners είναι σήμερα το 3ο δίκτυο σε γεωγραφική κάλυψη σε όλο τον κόσμο, με 80 γραφεία στις 6 ηπείρους και παρουσία σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκυο και η Σεούλ. 

Η ανερχόμενη και δυναμική εταιρία επιλογής στελεχών MEIHUNT Corporate Talent Management, με παρουσία μόλις ενός έτους στην ελληνική αγορά επιλογής στελεχών, κατάφερε να επιλεγεί ως εκπρόσωπος του δικτύου IRC στην Ελλάδα, λόγω του διεθνούς πελατολογίου της, των διαδικασιών επιλογής που ακολουθεί καθώς και της εξαιρετικής εμπειρίας των στελεχών της. 

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MEIHUNT Corporate Talent Management, Κατερίνα Μεϊμάρογλου δήλωσε: «Η ένταξη μας στο δίκτυο IRC έρχεται σε μια περίοδο σημαντικής αναβάθμισης των υπηρεσιών μας στο σύνολό τους, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει τη δυναμική εξέλιξη της εταιρίας. Πρόσφατα παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά την εφαρμογή της εταιρείας μας για κινητά μέσω της οποίας θα μπορούν να μας συστήνουν στελέχη on-line μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, ενώ πριν από λίγες μέρες υπογράψαμε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο LINKEDIN μέσω του οποίου εντοπίζουμε στελέχη κατά την έρευνα μας για λογαριασμό πελατών. Η παρουσία μας ως MEIHUNT Corporate Talent Management / IRC Greece, σηματοδοτεί μια στρατηγική στροφή, αφού είμαστε πλέον μέλος ενός παγκοσμίου δικτύου που έχει τη δυνατότητα να προτείνει, να στελεχώνει και να συνεργάζεται με πολυεθνικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον θα έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε λύσεις σε πολυεθνικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο, να πετυχαίνουμε οικονομίες κλίμακας από συνεργασίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο και τέλος έχουμε τη δυνατότητα να συμβουλεύουμε υψηλόβαθμα στελέχη που αισθάνονται εγκλωβισμένα στην ελληνική αγορά για το μελλοντικό βήμα τους εκτός συνόρων». 

H MEIHUNT Corporate Talent Management ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 και δραστηριοποιείται στον τομέα της επιλογής στελεχών, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη σε επιχειρήσεις και στελέχη για θέματα καριέρας. Η εταιρία αποτελεί έργο της Κατερίνας Μεϊμάρογλου, η οποία είναι Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος. Η κύρια δραστηριότητα της MEIHUNT Corporate Talent Management είναι ο εντοπισμός, η παρακολούθηση και η εξέλιξη της καριέρας ταλαντούχων στελεχών σε πολυεθνικούς οργανισμούς και μεγάλες ελληνικές εταιρίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr