NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Γνωρίστε το RADAR, την πρωτοποριακή εφαρμογή που μπορεί να βοηθήσει παιδιά σε όλο τον κόσμο! [video]

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
26_06_2017 19_07_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Το μεγάλο κίνητρο του Δρ. Γιάννη Ασλανίδη για τη δημιουργία του RADAR, την πιο αξιόπιστη και προσωποποιημένη, ψηφιακή ανίχνευση δυσλεξίας και αναγνωστικής δυσκολίας, είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε όλο τον κόσμο, να μαθητεύσουν φυσιολογικά.

Αυτός και η ομάδα του μέσα από έρευνες ετών ανακάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο η θεραπεία της δυσλεξίας μπορεί να αποκτήσει απόλυτα προσωποποιημένη μορφή, επικεντρωμένη σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Η εφεύρεσή τους είναι τόσο σημαντική που τους έχουν δεχτεί τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr