NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Toi&moi και Generation Y ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα fashion e-store με στόχο την κορυφή

Toi&moi και Generation Y ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα fashion e-store με στόχο την κορυφή

Φρέσκο, ανανεωμένο και με θηλυκότητα που ξεχειλίζει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Toi&moi είναι πλέον γεγονός! Το φιλόδοξο project ανέλαβε να σχεδιάσει και να αναπτύξει εξ’ ολοκλήρου η Generation Y – International e-Business Experts.

Η Toi&moi, ένα από τα κορυφαία fashion brands της Ελλάδας από το 1988, διαθέτει ένα δίκτυο 30 φυσικών καταστημάτων (εταιρικά, shops in a shop και franchise) σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο και Αλβανία, καθώς και παρουσία σε διάφορα σημεία πώλησης του εξωτερικού, όπως στις χώρες της Αρμενίας, Κύπρου και Ρωσίας. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί το νέο toi-moi.com, ένα τεχνολογικά υπερσύγχρονο e-shop, το οποίο επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση προϊόντων της εταιρίας, προσφέροντας όπως πάντα elegant συλλογές στο χώρο της γυναικείας ένδυσης.

Ο Sales & Marketing Director της Toi&moi, Κωνσταντίνος Παπαζαφειρόπουλος, σημειώνει: «Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε το καινούργιο online fashion store της Toi&moi σε συνεργασία με την Generation Y, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του digital business. Το νέο αυτό e-shop αναδεικνύει σε κάθε του λεπτομέρεια την ταυτότητα, φιλοσοφία και αισθητκή της Toi&moi και σηματοδοτεί τη διεύρυνση των εμπορικών δραστηριοτήτων της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό».

Πέρα από τις λιτές γραμμές και το fashionable ύφος που εναρμονίζεται με όλη τη φιλοσοφία του brand, η Generation Y έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στην τεχνική υποδομή του e-shop. Η υπερσύγχρονη βραβευμένη πλατφόρμα Generation NEXT πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η λειτουργία του,  παρέχει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών, αυτοματισμών και εμπορικών εργαλείων με σκοπό την πλήρη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών και της στρατηγικής εξαγωγών της Toi&moi, δίνοντάς της τη δυνατότητα ανάμεσα στα άλλα, να έχει διαφορετικές εμπορικές πολιτικές ανά χώρα (internationalization), καθώς και δυνατότητα επιμέλειας visual merchandising σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ανάλογα με το είδος, τη σεζόν, το χρώμα κοκ, προσφέροντας στον επισκέπτη μία μοναδική online αγοραστική εμπειρία πλοήγησης.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου, δήλωσε για τη συνεργασία: «Η Generation Y –International e-Business Experts διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη στρατηγική με βασικό αντικείμενο την εικαστική, λειτουργική και εμπορική επιμέλεια της Τoi&moi, με τη χρήση της βραβευμένης μαςcustom πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr