NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Σημαντικές διακρίσεις για τη Μύλοι Λούλη

Σημαντικές διακρίσεις για τη Μύλοι Λούλη

Σε τροχιά παραγωγής βραβεύσεων βρίσκεται η Μύλοι Λούλη φέτος το καλοκαίρι, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις σε καταξιωμένες διοργανώσεις του κλάδου.

Συγκεκριμένα η Μύλοι Λούλη τιμήθηκε για την ιστορία της, την προσφορά της στο επιχειρείν αλλά και για τη διαχρονικότητα του ονόματός της, στη διοργάνωση Brands with History του Ekali Club στις 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο του οποίου τιμήθηκαν επιτυχημένες εταιρίες με τη δική τους ιστορία.

Ακολούθησε στις 6 Ιουλίου, η βράβευση των Top Product Awards 2017 by Zampple στα προϊόντα που ξεχώρισαν οι ίδιοι οι καταναλωτές-μέλη της λέσχης Zampple, τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2017».

Οι καταναλωτές επέλεξαν ως αγαπημένα τους τα ακόλουθα προϊόντα της σειράς Easy Bake των Μύλων Αγίου Γεωργίου:

  • Easy Bake Μπάρες Δημητριακών
  • Easy Bake Brownies
  • Easy Bake Κουλουράκια Βανίλιας
  • Easy Bake Μείγμα για Κρέπες
  • Easy Bake Μείγμα για Λουκουμάδες

Οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχει  χτίσει η Μύλοι Λούλη και τα προϊόντα των Μύλων Αγίου Γεωργίου με τους Έλληνες καταναλωτές, η οποία ζυμώνεται καθημερινά εδώ και δεκαετίες με κύρια συστατικά την αγάπη και τη φροντίδα.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η κυρία Εύη Λούλη, Διευθύντρια Καταναλωτικών Προϊόντων και Marketing, «Οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου αποδεικνύουν πως η αγάπη και η φροντίδα μπορούν να κάνουν ένα brand μια διαχρονική ιστορία επιτυχίας. Συγχρόνως, εξελίσσοντας τα προϊόντα μας με βάση τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών με σειρές όπως η Easy Bake, αποδεικνύουμε ότι το διαχρονικό γίνει μοντέρνο, παραμένοντας αγαπητό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr