NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Αναδείχθηκαν οι νικητές των Startupper Awards 2017

Αναδείχθηκαν οι νικητές των Startupper Awards 2017
13_07_2017 | 17:07 13_07_2017 | 17:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Διαγωνισμοί

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 η εκδήλωση Απονομής των Startupper Awards 2017 στα κεντρικά γραφεία της Interamerican, παρουσία κοινού και των εκπροσώπων πολλών Startups.

Τα Startupper Awards είναι μια πρωτοβουλία του Startupper.gr που διοργανώθηκαν φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία που η κοινότητα των Startup εταιρειών έχει τον πρώτο λόγο, αφού ανέδειξε τη λίστα των τελικών υποψηφιοτήτων, η οποία τέθηκε σε ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία για το ευρύ κοινό, μέσω της πλατφόρμας της E-SURVEY.  

Ο Γιάννης Καντώρος, CEO τoυ Ομίλου Interamerican, που φιλοξένησε και υποστήριξε χορηγικά την εκδήλωση, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη της εκδήλωσης, εστίασε στις προσπάθειες των ιδρυτών των ελληνικών Startups οι οποίες είναι μια ελπίδα για το μέλλον της χώρας. Είναι αυτές οι προσπάθειες, όπως επεσήμανε ο κ. Καντώρος, που  μπορούν να εξελίξουν την καινοτομία προς όφελος όλων, ακόμα και των μεγάλων εταιρειών, μέσα από συνέργειες και συνεργασίες.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Interamerican λειτουργεί εσωτερικό incubator για ανάπτυξη και υλοποίηση ιδεών από ανθρώπους που εργάζονται στον όμιλο Interamerican.  

Οι νικητές των Startupper Awards 2017

Ενότητα Scaleup Startups

1η Θέση: Workable: Μια πλατφόρμα που προσφέρει σε εταιρείες εύκολη διαχείριση της διαδικασίας των προσλήψεων με παγκόσμια ανάπτυξη και παρουσία. 

2η Θέση: Reportbrain: Μια εταιρεία που προσφέρει ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων, χρήσιμες και στρατηγικές πληροφορίες για επιχειρήσεις. 

3η θέση: Viva Wallet η μεγαλύτερη online υπηρεσία διαχείρισης πληρωμών στην Ελλάδα.

Ενότητα Mature Startups

1η Θέση: Quizdom το γνωστό παιχνίδι γνώσεων διαθέσιμο ως application στα smartphones με εκατομμύρια χρήστες το οποίο επεκτείνεται και στην εκπαίδευση. 

2η Θέση: Parky μια υπηρεσία εύρεσης θέσεων στάθμευσης σε ιδιωτικά  parking. 

3η Θέση: Spitogatos.gr online υπηρεσία εύρεσης σπιτιών προς ενοικίαση και αγορά. 

Ενότητα Early Stage Startups

1η Θέση: Openichnos η Startup από τη Κρήτη έχει δημιουργήσει μια ενεργειακά αυτόνομη και πλήρως φορητή μονάδα εντοπισμού σκαφών αναψυχής. 

2η Θέση: BetterMe προσφέρει ολιστικές και εξατομικευμένες υπηρεσίες καλής υγείας και ευεξίας μέσα από ένα τεστ βιολογικού ιστού μαλλιών. 

3η Θέση: Funk Martini η μεγαλύτερη υπηρεσία εύρεσης υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης.

Ενότητα Οικοσύστημα Startups/ Πρωτοβουλίες

Τιμητικό Βραβείο: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποστηρίζει μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες και δομές του Ελληνικού οικοσυστήματος Startups σε επίπεδο διαγωνισμών και χορηγιών.

Oι πρώτες Startups κάθε κατηγορίας κέρδισαν από ένα κινητό τηλέφωνο της Huawei και οι υπόλοιπες δωρο-επιταγές και συνδρομές από τα Public και τη Readpoint

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr