NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Ferrero με το Kinder+SPORT ολοκλήρωσε για 4η συνεχή χρονιά τη δράση της στο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου!

Η Ferrero με το Kinder+SPORT ολοκλήρωσε για 4η συνεχή χρονιά τη δράση της στο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου!
26_07_2017 | 12:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε για 4η συνεχή χρονιά η παρουσία της Ferrero στην 3η και τελευταία περίοδο του 15ου Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου. Στο πλαίσιο του προγράμματος Kinder+SPORT, η Ferrero υποστήριξε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τις χαρές και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός στα παιδιά, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με το Δήμο Αμαρουσίου και της προσφοράς της στην τοπική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια των τριών θερινών περιόδων του Αθλητικού Camp Αμαρουσίου, οι ambassadors του Kinder+Sport Κλέλια Πανταζή, Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική και Μιχάλης Μουρούτσος, Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwo Do, μοιράστηκαν  με τα παιδιά το πόσο αναγκαία και ωφέλιμη είναι η άσκηση στην καθημερινότητα τους ανεξάρτητα από το άθλημα που θα ακολουθήσουν, αρκεί να το προσεγγίσουν με αγάπη και όρεξη.  Τα παιδιά με την σειρά τους, πέρα από τον εποικοδομητικό διάλογο που ανέπτυξαν με τους ambassadors, επιδόθηκαν σε διαδραστικά παιχνίδια με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά! 834 παιδιά συμμετείχαν στο Αθλητικό Camp του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβαν το «Σακίδιο του Καλού Αθλητή» του Kinder+SPORT, με όλα τα απαραίτητα εφόδια για τις προπονήσεις τους.

Το Αθλητικό Camp που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από το Δήμο Αμαρουσίου, διαθέτει τρεις περιόδους από τον Ιούνιο μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Κατά τη διάρκειά του φετινού ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος, εκατοντάδες παιδιά ήρθαν σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων, όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, γυμναστική, παραδοσιακοί χοροί, Τάε Κβο Ντο και τζούντο, μαθαίνοντας έτσι να αγαπούν το παιχνίδι και την άσκηση, καλλιεργώντας παράλληλα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ήθους.

Η Ντορίνα Παππά από το τμήμα Marketing της Ferrero, δήλωσε σχετικά: «Ένας από τους βασικούς μας στόχους στη Ferrero είναι, μέσω του προγράμματος Kinder+SPORT, να μυήσουμε τα παιδιά σε μια δραστήρια καθημερινότητα, ωθώντας τα μαζί με τους ambassadors μας, να επιλέξουν το άθλημα που αγαπούν. Με τον ίδιο ενθουσιασμό και χαρά συνεργαστήκαμε και φέτος με το Δήμο Αμαρουσίου και το Αθλητικό camp, βλέποντας τα παιδιά να χαμογελούν γεμάτα ενέργεια και πάθος για τον Αθλητισμό! Για το Kinder+SPORT ο αθλητισμός εκτός από τρόπος ζωής είναι και διασκέδαση!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr