NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Υποστήριξη Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε Πρωτοποριακές Μαθητικές Δραστηριότητες

Υποστήριξη Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε Πρωτοποριακές Μαθητικές Δραστηριότητες

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Μεσσηνίας ακολουθώντας την μακρόχρονη δυναμική παράδοση του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας πρωτοστατεί και υποστηρίζει πρωτοβουλίες εξωστρέφειας για την επιχειρούμενη αναβάθμιση που τόσο χρειάζεται η χώρα μας .

Θα υποστηρίξει με την συμμετοχή του την διεθνή μαθητική διαστημική αποστολή των μαθητών του 4ου και του 6ου δημοσίων γυμνασίων της Καλαμάτας με τους καθηγητές τους υπό την αιγίδα της εταιρείας Blue Origin, προτάσσοντας πρότυπα επιτυχίας, διεθνούς δραστηριοποίησης και υγιούς επιχειρηματικότητας προς την ελπιδοφόρα νέα γενιά που έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες αλλά εν πολλοίς παραμένουν ανενεργές λόγω της χαμηλότερης των περιστάσεων διαχρονικής διαχείρισης των δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας.  

Στον συγκεντρωτικό κρατισμό που έχουν οδηγήσει διαχρονικά στην συνεχή υποβάθμιση του οικονομικο-κοινωνικού περιβάλλοντος παραβάλουμε δημιουργικά πρότυπα στην σημερινή εποχή της άμεσης πληροφορίας και της κινητικότητας. 

Το εγχείρημα αυτό των μαθητών θα τεθεί σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας από την εταιρεία Blue Origin του γνωστού επιχειρηματία Jeff Bezos, ιδιοκτήτη της amazon, και το Επιμελητήριο θα συμμετέχει στο εγχείρημα.

Σκοπός του πειράματος είναι η εξέταση της διατροφικής συμπεριφοράς των συστατικών των τοπικών Μεσσηνιακών προϊόντων και της ελιάς ΠΟΠ Καλαμών σε περιβάλλον ολιγόχρονης παραμονής στο διάστημα.

Αποτελεί συνέχεια παρεμφερών προσπαθειών από άλλους εκπαιδευτικούς φορείς στην περιοχή μας για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι που πρωτοστατούν πανελλαδικά στην αριστεία και στην εξωστρέφεια.

Τα εγχειρήματα των μαθητών αυτών έχουν συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον των ΜΜΕ και μέσα από αυτά θα προβληθούν ακόμη περισσότερο παγκοσμίως τα προϊόντα μας που αποτελούν ακρογωνιαίο στοιχείο της  Μεσογειακής διατροφής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr