NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ & το Mediterranean College προσφέρουν 150 Υποτροφίες Σπουδών σε 25 Δήμους της Ελλάδας

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ & το Mediterranean College προσφέρουν 150 Υποτροφίες Σπουδών σε 25 Δήμους της Ελλάδας

150 υποτροφίες σπουδών σε νέους και νέεες της χώρας μας προσφέρουν για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College, σε συνεργασία με 25 Δήμους της Ελλάδας.  

Με στόχο την ενίσχυση του δικαιώματος όλων των νέων στην Εκπαίδευση και πιστεύοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι μέσα στο πνεύμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουμε, οι «Υποτροφίες στους Δήμους 2017-2018», παρέχονται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ Επιλογή (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2) και Mediterranean Professional Studies (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2).

Με τη συνεργασία των Δήμων της χώρας μας -οι αρμόδιες υπηρεσίες των οποίων θα αναδείξουν αξιοκρατικά τους δικαιούχους υπότροφους, με οικονομικά κριτήρια- μπορούμε να δώσουμε ελπίδα και όραμα για το μέλλον πολλών νέων μας, των οποίων οι οικογένειες πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, σε κάθε έναν από τους 25 Δήμους (Αττικής και Βόρειας Ελλάδας) παρέχονται 6 υποτροφίες σπουδών:

  • 1 υποτροφία για Bachelor στο MEDITERRANEAN COLLEGE, για το α’ έτος σπουδών, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων  
  • 2 ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων
  • 1 πλήρης, ετήσια υποτροφία στο MEDITERRANEAN PROFESSIONAL STUDIES (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων, πλην των διετών προγραμμάτων HND, για τα οποία η υποτροφία αφορά στο α’ έτος σπουδών
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr