NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Klotho: Ρούχα και τσάντες με κρητική παράδοση! [video]

Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα με την προβολή του video. Επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε να το αναφέρετε.
28_07_2017 08_08_2017

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή τέχνη της Υφαντικής στην Κρήτη, η Klotho δημιουργεί μοναδικά και διαχρονικά αντικείμενα ανώτερης ποιότητας που συνδυάζουν την κρητική παράδοση και τεχνική με μοτίβα και χρώματα που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και τον τρόπο ζωής.

Τα προϊόντα τους είναι ρούχα και τσάντες, που φτιάχνονται με παραδοσιακές τεχνικές και μπορεί να τα βρει κανείς σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, στην ελληνική αγορά, αλλά και στο στούντιο που έχουν στην Κρήτη, το οποίο είναι στούντιο υφαντικής και showroom συγχρόνως.

Όλη η διαδικασία γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο ύφανσης. Δεν είναι καθόλου μηχανοκίνητη διαδικασία. Δηλαδή, το μοτίβο επιλέγεται και υφαίνεται στον παραδοσιακό ξύλινο αργαλειό. Αυτό είναι κάτι που προσδίδει πολιτισμική αξία στο προϊόν.

Οι Έλληνες αγαπούν τα ελληνικά προϊόντα και προσπαθούν όσο μπορούν να τα στηρίξουν.

Ένας από τους στόχους που έχουν είναι να προβάλλουν και τις αξίες του Έλληνα. Να δείξουν ότι ο Έλληνας είναι εργατικός, έχει φιλότιμο, έχει όνειρα, ενώ ακόμα και μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να εργάζεται σκληρά.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr