NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο 8μηνο πρόγραμμα συγγραφής σεναρίου!

Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο 8μηνο πρόγραμμα συγγραφής σεναρίου!

Το epixeiro.gr σε συνεργασία με το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής Tabula Rasa, κληρώνουν σε έναν τυχερό αναγνώστη μία συμμετοχή στο 8μηνο πρόγραμμα συγγραφής σεναρίου αξίας 360 ευρώ.

Το πρόγραμμα 

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο με καθηγητή τον Παναγιώτη Καποδίστρια, θα διδαχθείτε τις βασικές αρχές του σεναρίου, το περιεχόμενο, τους χαρακτήρες, τις πράξεις, τις σκηνές και τα θέματα. Θα αναλύσετε τον διάλογο και θα γνωρίσετε το κείμενο και το υπό-κείμενο. Θα εξασκηθείτε αρχικά με δημιουργικές ασκήσεις καθώς και απλές αναθέσεις γραφής, μέχρι να φτάσετε στην ολοκληρωμένη συγγραφή σεναρίων. Θα εξερευνήσετε βασικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μια ιστορία, αλλά και άλλες που φωτίζουν του στόχους και τις ανάγκες του εκάστοτε ήρωα. Θα μάθετε τη σωστή τοποθέτηση των συγκρούσεων και εμποδίων. Θα δουλέψετε με τις εμπειρίες σας και θα μάθετε να τοποθετείτε στο σενάριο δικά σας βιώματα και καταστάσεις. Τέλος, θα ασχοληθείτε εκτενώς με τον θεατή και την επίδραση του σεναρίου σας στην ψυχολογία του. Θα δουλέψετε περισσότερο με τα συναισθήματα αλλά θα μάθετε και τις πολύ σημαντικές λειτουργίες της ανάποδης γραφής και του rewriting.

Ο διαγωνισμός

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στο Facebook post και comment με το ονοματεπώνυμό σας. 

Ένας τυχερός θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 3 Αυγούστου. Τα ονοματεπώνυμα των νικητών του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα του επιχειρώ στο Facebook.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr