NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Κωνσταντίνος Πρίμπας, ιδρυτής & CEO της Aponeo, στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27/9

Ο Κωνσταντίνος Πρίμπας, ιδρυτής & CEO της Aponeo, στο ne33 ThinkTank, στην Αθήνα στις 27/9
04_08_2017 | 09:30 04_08_2017 | 09:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Μετά την επιβεβαιωμένη συμμετοχή του Dominique Locher της LeShop και ο Κωνσταντίνος Πρίμπας, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Aponeo.de, του μεγαλύτερου διαδικτυακού φαρμακείου στην πόλη του Βερολίνου και ενός από τα 10 κορυφαία στη γερμανική αγορά, με τις συνολικές πωλήσεις του να αγγίζουν τα 50 εκατ. ευρώ περίπου, θα συμμετάσχει ως κύριος ομιλητής στο προσεχές ne33 ThinkTank, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στην Αθήνα.

Απώτερος σκοπός της εξειδικευμένης εκδήλωσης είναι η προώθηση της δικτύωσης και η ανταλλαγή ιδεών – εμπειριών μεταξύ των εμπόρων (διαδικτυακών ή μη), κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών καθώς και η μετάδοση τεχνογνωσίας προς αυτούς.

Στην παραπάνω Ημερίδα θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη των πιο γνωστών επιχειρήσεων retail, επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, κατασκευαστών και επώνυμων εταιρειών της Αττικής.

Στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα της ημερίδας και μέχρι την εξάντληση των «early bird» εισιτηρίων, των λεγόμενων ne33 Fans εισιτηρίων, το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται σε 30 ευρώ για τους εμπόρους (διαδικτυακούς ή μη), κατασκευαστές και επώνυμες εταιρείες και 50 ευρώ αντίστοιχα για τους παρόχους υπηρεσιών Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Περισσότερες πληροφορίες και την οnline αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε ΕΔΩ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr